Nebo byly na ceste, protoze si je nekdo objednal. To je normalni prubeh na Alze. Nechapu, proc sis je neobjednal, nemusel jsi cekat. Ja je sice nebral z Alzy, ale tam kde je skladem taky normalne nemaji a mel jsem je za dva dny.
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K AW4
tak jsem si xcomputers objednal 4GB RAMku pro MBP a maj dodani 3-10 dni, tak jsem zvedavej... a hlavne jsem zvedavej, jestli to bude znat - ze 2GB na 5GB...
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+ Macbook Pro 13'' 2.26 GHz
uz mam konecne namontovanych 8 gigabajt v mac mini s povodnym jednym. Je to trocha poznat )) 105 eur investicia. Keby som zosalel, kupim za 300 eur este SSD disk ale este mam hlavu a brzdim to.
Jo ten SSD by udelal trosku pruvan v rychlosti ten ja planuju do iMacu ale asi az mi skonci zaruka nechci o ni prijit.. jinak vidim ze tam mas stejne pameti jako ja mel jsi se podivat na aukro.. obcas tam neco skoci ja tam treba koupil 2x2Gb za 1000kč samozrejmne nove a znackove..
Také jsem koupil paměti 2x4GB z Alzy a chtěl bych se Vás zeptat, jestli se po nasazení do Miniho musí udělat nějaká speciální operace, nebo to funguje hned samo. Mám problém v tom, že po určité době Mac zatuhne a pomůže jenom vypnutí. Vysledoval jsem, že zatuhne po určitém zaplnění pamětí. Spouštěl jsem kde co a sledoval jak ubývá volná paměť a zhruba při 1.5 GB volné paměti Mac zatuhne. Vyzkoušel jsem to několikrát a pořád stejny výsledek. Je možné, že jsou paměti vadné?
To už jsem všechno zkoušel a několikrát, když paměti prohodím tak Mac zatuhne podstatne dříve. Když dám zpátky své 2x2GB tak je všechno ok. Proto jsem došel k názoru, že by moh být jeden modul vadný. Jen jsem se chtěl ujistit, že nedělám něco špatně.
prepravni spolecnost PPL je opravdu skvela: nikdo mi nevolal, nikdo od PPL mi za cely den neprojel ani kolem domu a pry ze jsem byl nezastizen... Doufam, ze ridicovi seberou co muzou, podal jsem stiznost na ridice.. Cely den je jak blbec vyhlizim a on se ani neraci dostavit..
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+ Macbook Pro 13'' 2.26 GHz