Má cenu jít do Macbooka?

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar Barberry.pha | úte úno 15, 2011 7:56 pm

Má cenu jít do Macbooka?

Pokud uz mas doma MBPro tak ti ma takove to noseni ven bude ten ipad stacit ;) sam mam doma MBwhite a mam i ipad a bohate ho vyuzivame doma, na koukani na net, ne vzdy se mi chce sedet u notasu, kdyz chci nekomu ukazat fotky a nechci sebou brat notas, hlavne vydrz je super, takze bych volil na tady toto ipad nez air, i po strance financni.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar VojtaBeton | úte úno 15, 2011 8:16 pm

Re: Má cenu jít do Macbooka?

No ten iPad by se mi líbil, že bych doma do postele nemusel tahat patnácti palcový MBP. A večer se buťto dívám na seriály co si stahuju, nebo projíždím internet. Jenom se přikrejt a fungovat...

Teť otázka. myslíte, že se vyplatí čekat na druhou generaci? Nebo pokud bych využil jen funkce, které jsem popsal, počkat na druhou generaci která donití tu první slevnit minimálně o jeden K?
 iPhone 4 16GB Black O2 CZ
 iPhone 5s 32GB Gold O2 CZ
Apple WATCH Sport
MacBook Pro (Unibody) 15,4. Intel Core 2 Duo 2,53 GHz. 8 GB DDR3 SDRAM (1333MHz). OS X El Capitan 10.11.4 Beta
 Apple TV
 Magic Mouse
 Wirelles Keyboard
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Barberry.pha | úte úno 15, 2011 8:22 pm

Má cenu jít do Macbooka?

No jestli ho chces uzivat tedka na to co jso psal tak si bez zitra koupit ipad ;) zatim neni jiste kdy bude predstaven ipad2 a kdy se vubec dostane do prodeje u nas, uz tedka se da skoro novy ipad 16gb koupit kolem 10 tisic ;) na surfovani po netu do postele a na gauc je ipad luxus, preci jenom 10" je vice nez 3.5" na iphonu, sam jsem nevedel jestli ho doma uzijeme, mam macbooka a s pritelkyni kazdy svuj iphone ale jak prijdu domu, odkladam ip a sedam na gauc a koukam uz jenom do ipadu, a na macovi delam praci dopo a zbytek dne to beru pres ip, takze vyuziti nasel a i hry kupuji tedka spise na ipad nez ip, lepe se na nem treba i hraje.

Ale to uz jsme OT, o koupi ipadu tady uz topic je ;) tak pripadne pokracovat muzeme tam.
Jinak jeste doporucim k ipadu vzit camera conection kit.
Manual iPhone
Moderator fóra
Moderator fóra

Lipon | úte úno 15, 2011 10:42 pm

VojtaBeton píše:Pokud bych s AIRem dělal opravdu jenom zápisky po kavárnách a koukal se sem tam na filmy a sledoval hudbu, nebo přez world press upravoval webovky, nestačil by na tohle iPad?

Pokud si někdo z vás myslí, že ne. Byl bych rád, kdyby napsal proč. :wink:

a co třeba plnokrevný MacOS X na MBA? Nedovedu si představit, jak bych na iPadu psal na jednání poznámky bez HW klávesnice, popř. na místě upravoval exc. tabullky (netriviální) a formátované Word dokumenty - na to mi tedy iPad stačit nebude, už proto, že na něj nedám ostrý Office 2011. Jsem zvyklý psát docela rychle na klasické klávesnici a ta odezva by mi chyběla

fakt nechápu, proč je některými zdejšími jedinci MBA pořád označován jako stylovka pro bárbíny v nablejskanym SUVčku do kavárny - pro někoho je přednější výkon, pro někoho mý veůlý význam jeho mobilita při zachování výkonu - předchozí generace 2,13 GHz s SSD na kancelářské věci (word, excel, omnifocus, outlook) + web je dostatečný
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar Barberry.pha | úte úno 15, 2011 11:08 pm

Psal ze macbookapro a asi potrebuje neco spise na zabavu nez na praci, kdyz bych mel jit nekam pracovne kde budu potrebovat pc tak si vezmu mac, kdyz se nekam courat a neco na zkraceni dlouhe chvile prohlizenim netu, odepsanim na mail atd tak si vezmu ipad. A mit air jako doplnek k macovi na to co psal mi prijde jako draha sranda ...
Manual iPhone
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar VojtaBeton | úte úno 15, 2011 11:20 pm

co třeba plnokrevný MacOS X na MBA? Nedovedu si představit, jak bych na iPadu psal na jednání poznámky bez HW klávesnice, popř. na místě upravoval exc. tabullky (netriviální) a formátované Word dokumenty - na to mi tedy iPad stačit nebude, už proto, že na něj nedám ostrý Office 2011. Jsem zvyklý psát docela rychle na klasické klávesnici a ta odezva by mi chyběla

Vlastním již MBP, na žádná jednání nechodím, ale pokud bych byl a musel si psát poznámky, vezmu si MBP. A vezmu si ho proto, že ho mám, protože bych si zbytečně nekupoval druhý přenosný počítač. Já pokud bych si koupil iPad, tak opravdu jenom na to, abych si do něj napsal do poznámek nějaký článek na blog, podíval se na email, projel internet, nebo si pustil hudbu/film. A zkopírovat si něco z přístroje do přístroje není u applu vůbec žádný problém. iPad bych měl opravdu jen pro zábavu.

Dále tu bylo psáno, že směřujeme do OT. Ano blížíme se tomu. Chtěl jsem jenom podotknout a ujistit se, že pro někoho určitě má cenu jít do macbooku a pro někoho ne, pokud využije výše vypsané aktivity a funkce. Takže to je o tom že "ano, pro někoho má cenu jít do macbooku a pro někoho ne, pokud by mu bohatě vystačil na jeho požadavky iPad".

Ještě bych chtěl podotknout, že na iPadu se určitě lépe čtou noviny i knihy. Pro mě určitě další plus a posun dopředu před MBA. :wink:
 iPhone 4 16GB Black O2 CZ
 iPhone 5s 32GB Gold O2 CZ
Apple WATCH Sport
MacBook Pro (Unibody) 15,4. Intel Core 2 Duo 2,53 GHz. 8 GB DDR3 SDRAM (1333MHz). OS X El Capitan 10.11.4 Beta
 Apple TV
 Magic Mouse
 Wirelles Keyboard
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar macodk3 | čtv úno 24, 2011 12:45 am

a mám ešte otázku: ako je to s diaktrikou na macbook pro? normálne funguje mäkčeň, dĺžeň a tak?..ide tam vlastne SR klávesnica?
Obrázek iPhone 6 Plus
Obrázek iPad Air
Obrázek Macbook Air 13"
Obrázek iPod Nano 7G
iPhone expert
iPhone expert

pe.kova | čtv úno 24, 2011 4:28 pm

ano i slovenská klávesnica je funkčná
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat 8).
iPhone 4 4ever (NOW Available)
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Mac - vše o počítačích, hardware a příslušenství