jsou opravdu videt jenom pod urcitym uhlem (pritelkyni bych se o tomto nezminoval :p )Baterka porad ok, mam ho vesmes napojeny v siti a mimo s nim prehravam filmy na tv a pri minimalnim jasu krasnych 6 hodin neni problem.
Jedine co tedka budu delat je upgrade RAM, bud na 4 nebo 8 gb, ty dva na praci staci, ale kdyz toho ma clovek hodne spusteno tak se obcas objevi "kolecko stesti" hlavne iphoto,imovie, a slusne zere ramku i safari, ktere pouzivam, google chrome je na tom pry lepe.
Jinak pokud mam vsechny app vypnute tak rozebehnu i call of dutty 4 aniz by se sekalo, sice ne v tom nej rozliseni, ale ten standart no problem
takze myslim ze pri upgradu na 4gb ramky to bude ok i pri te praci, osobne se mi Pro taky nelibilo, libila se mi varianta se stribrnou klavesnici, a ten White mi na doma staci, nedalam zadnou grafiku, nepracuji s fotkami v RAW, takze si nestezuji

Do novehu Whitu jde dat i 8gb ramka, zjistovano i v istylu, isetosu
Jinak mi to pripomnelo jak nekdo na srazu rikal tu historku, ze slysel nekde v prodejne s elektrem, kde kupoval kluk holce notas, a kdyz se ji ptal jaky chce, tak mu rekla, ze je ji to jedno jenom aby mel to svitici jablicko
))

Já být tím klukem, asi bych jí vážně koupil naschvál nějaký bílý Asus a nalepil tam tu nálepku, co byla k iPhonu, nebo tak něco...