SteveJSF | úte dub 12, 2011 10:34 pm
Tusim, ze mam ten samy. Pred delsi dobou jsem ho upgradoval presne jak pises. Vyhodil jsem RAMku a v Czechcomputeru koupil Kingston 2x 2GB DDR2 667MHz. Byl to pack takhle po dvou - bal jsem se, ze by to jinak nemuselo perfektne fungovat. Pokud dodrzis tohle oznaceni, nemel bys mit problem. Uz mi to takhle slape pres tri roky (hruza jak to leti). Bylo super, ze jsem to v kramu mohl rovnou vyzkouset, takze jsem nekupoval s nejistotou.
Neco pres pul roku na to jsem koupil HDD Western Digital Scorpio Black 320GB, 7200rpm a taky facha do ted bez problemu. Na ten puvodni jsem si za cca 200 korun koupil externi box a nemam s nim nejmensi problem.
Pokud mam s necim problem, pak je to orig. opticka mechanika. Zacala odchazet jeste v zaruce, ale prosvihl jsem to a ted je nefunkcni, tak jsem si poridil externi multi drive, krasne bily, bezi z USB, nepotrebuje ext. napajeni, jen si ted nevzpomenu na typ a znacku, tusim LG. Skoro ji nepouzivam. Tu starou bych rad vymontoval a dal misto ni SSD, ale nemuzu se k tomu dokopat a ani si na to sam netroufam.
Takze ode me mas vse, Macbook i po tech letech prede jako kote, nemam s nim problem, zahodit ho se rozhodne nechystam.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...