iPad - tethering

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

mmhardky | sob bře 06, 2010 1:39 pm

iPad - tethering

iPad teda definitivne nebude podporovat tethering cez iPhone.

http://www.engadget.com/2010/03/05/hey- ... /#comments

Je to velka skoda, uz som bol fakt nalomeny, ale takto je to len dalsi argument proti. Som zvedavy kedy sa dockame nejakych pozitivnych prekvapeni.

Bartsin | sob bře 06, 2010 5:11 pm

Re: iPad - tethering

No tak u JB IP to řeší vytvoření WiFi hotspotu z iphonu.
Těch aplikaci je v cydii už víc..
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Juramac | sob bře 06, 2010 6:55 pm

A k cemu by byl dobry? Jasne,v mistech, kde neni wifi nebo pripadne 3G. Ale takovych mist je velmi malo a je jich stale mene. A hlavne - iPad NENI pocitac ani netbook. jak ho v nem neustale mnozi hledaji,ale je to doplnek pocitace. A verim, ze pokud bude na tethering tlak od zakazniku, ze se drive a nebo pozdeji objevi v nejakem z novych firmwaru, stejne, jako se po urcitem case objevil i v iPhonu. Ale myslim, ze to pro drtivou vetsinu lidi nebude az tak "zasadni nedostatek". :wink:

Uživatelský avatar bohem | ned bře 07, 2010 1:33 am

Nebude možnost tetheringu? - vůbec mi to nevadí
když budu chtít být s iPadem na netu mimo wifi, tak si pořídím model 3G + data tarif a je to .. dám za to měsíčně pětset a np. -se mi to asi vyplatí když to budu chtít a když bude pro mě pětset moc, tak mám holt smolíka a také vyřešeno - je to jednoduché a prosté -

snad každý nepřemýšlí jak honem na všem uspořit pár set? Mám iPhone provalím přes něj data a neřeším jestli jsem je vyčerpal nebo ne.. je mi to fuk- slouží mi to k čemu potřebuji a chci, tak to neřeším- je to v poho. Budu mít iPad provalím je stejným způsobem také a zase v poho. Lepší než se tím zabývat je vydělat si o těch pár set víc a neřešit, .. Dám za takovou hloupost jako je kouření dvě stovky denně a budu řešit pětistovku za měsíc za data na iPadu? -nikdy- anebo jinak, vždyť to není ani jedna plzeň denně - plzeň mám rád a stačí mi 3 za měsíc .. tak to už na ten data tarif pro iPad vlastně mám .-) np-
- peace-
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar kosmonaut | ned bře 07, 2010 3:02 pm

Bez pardonu - snad jste někdo nemysleli že iPad bude "oficiálně" podporovat tethering? K čemu by pak byla 3G verze, kdyby tethering fungoval? Tohlo bylo podle mě docela jasné ve chvíli, kdy byl iPad představem. Po JB se určitě něco povede udělat, ale od výroby těžko...
iPad Mini 32GB, iOS 7.0.3, iPhone 4 16GB, iOS 7.0.3, AppleTV 2, FW 5.0, iMac 27" 10.9
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Uživatelský avatar ygy | ned bře 07, 2010 3:29 pm

ale možno by to šlo tak že cez iphone vytvoriť nejaký wifi hotspot (v cydii je pár takýchto aplikácií) a potom sa cez ipad normálne pripojiť :wink:
poprípade dať tethering s notasom a potom vytvoriť wifi no každopádne takýchto aplikácií sa objaví viac
Naposledy upravil ygy dne ned bře 07, 2010 7:47 pm, celkově upraveno 1
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

andrejkovo1 | ned bře 07, 2010 7:36 pm

pisal to bartsin pred tebou :)

Kkti | pon lis 21, 2011 7:31 pm

iPhone uz asi tethering podporuje i kdyz ne vždy a ne všude

Chci se ale zeptat zda lze tethering tedy WiFi hotspot udělat z ipadu 3G?

Ví někdo? Anebo to je osekane jako telefonování přes gsm z ipadu?

payin | pon lis 21, 2011 9:05 pm

Nejde
iP5 64GB ● iP4 16GB ● iPad mini 64GB cellular ● MB Air 13' ● iMac 21' ● Apple TV 3 ● Time Capsule 2TB ● Airport Express
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Kkti | pon lis 21, 2011 11:26 pm

Ani v cydii,?

payin | úte lis 22, 2011 8:25 pm

Tam asi ano ale ja jb nemam ani se o to nezajimam.
iP5 64GB ● iP4 16GB ● iPad mini 64GB cellular ● MB Air 13' ● iMac 21' ● Apple TV 3 ● Time Capsule 2TB ● Airport Express
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Kkti | sob lis 26, 2011 2:24 am

A ty mas iPad 3G a platit si další datovou sim? Anebo v mobilu data nemáš?
Zajímá me jak to liďi v tuzemsku ne/využívají

Pište chlubte se

niky79 | sob lis 26, 2011 7:01 am

iPad - tethering

Mě to prijde zmatene. Umožní tethering na iPhone, ale na ipadu 3g, který k tomu ma z hlediska vydrže baterie, mnohonásobne větší předpoklady, ne..

payin | sob lis 26, 2011 3:47 pm

Kkti píše:A ty mas iPad 3G a platit si další datovou sim? Anebo v mobilu data nemáš?
Zajímá me jak to liďi v tuzemsku ne/využívají

Pište chlubte se

Já mám v iPadu net od O2 a v iPhone mám T-mobile s internetem. Bez internetu by bolo toto vše poloviční :)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Kkti | ned lis 27, 2011 3:18 pm

A kolik mas kde fup a kolik za ten balík platit měsíčně?

payin | ned lis 27, 2011 3:23 pm

Ipad neomezene = ale nevim kolik platim jelikoz to mam firemní sim a iphone mam svoji t-mobile a tam mam fup 300MB za 150,-
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Kkti | ned lis 27, 2011 3:27 pm

Tak to je jasny ze neřešis další poplatek v ipadu, na firemním to muže stát klidně jen 80,- za neomezeny data nebo 10gb od o2 :-)

Zajímalo by me jestli by to někdo neznásilnil tak, aby data z ipadu šly bud po Bluetooth PAN anebo po WiFi ven ... Jenže miléj apple nám neda ani Bluetooth serial profil! Kdyby ano, tak by jela i bt GPS...

http://intelliborn.com/mywi.html

20usd a jailbreak? Ipad2 ios5 teda zatím nejde

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Mac - vše o počítačích, hardware a příslušenství