"Ulitavani" kurzoru na iMacu se Snow Leopard

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

giingger | stř bře 28, 2012 2:49 pm

"Ulitavani" kurzoru na iMacu se Snow Leopard

Zdravim,

K memu problemu: mam iMac se Snow Leopardem ale jako primarni system pouzivam Win7 (zcela oddelene, zadny bootcamp apod.). No, nedavno jsem se chtela ponorit trochu hloubeji do taju OS X a narazila jsem na dost neprijemny problem - podivne chovani kurzoru (pri pouziti jak originalni magic mouse tak i jakekoliv jine mysi). Chova se zhruba tak ze kdyz tahnu mysi, tak kurzor jede, zacne se zpomalovat az se skoro zastavi a zacne se tak mrskat (predstavte si treba dva odpuzujici se magnety, tomu se to podoba nejvic), chvili to vypada jakoby prekonaval nejaky odpor a pak najednou uleti nekam do haje. Zkousela jsem prolizt ruzna nastaveni ale nic co by pomohlo jsem nenasla. Jinak ten system je naprosto netknuty, v podstate skoro ve stavu v jakem byl pri zakoupeni (az na nejake updaty). V servisu jsem s tim zatim nebyla, nechce se mi bejt bez PC, tak se nejdriv ptam tady. Setkal se tu nekdo s podobnym problemem, pripadne nemeli byste nejake rady jak to vyresit?

Jo, a ve Win s kurzorem zadny problem neni.
Host
Host

Uživatelský avatar eXell | stř bře 28, 2012 7:03 pm

Re: "Ulitavani" kurzoru na iMacu se Snow Leopard

Přesně tady toto podivné primární nastavení pohybu kurzoru mi na OSX hrozně vadilo. Nainstaloval jsem si aplikaci USB Overdrive, ve které si můžeš hloběji upravit především akceleraci a poté i rychlost kurzoru. Mně ten prográmek pomohl moc, ovládání myši je teď víc "windowsácké" :)
link http://www.usboverdrive.com/
iPhone 6 64GB SG
Macbook Pro 13 2010
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

giingger | pát bře 30, 2012 7:04 pm

Re: "Ulitavani" kurzoru na iMacu se Snow Leopard

Dekuju za radu, az budu mit cas zkusim to stahnout :)
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Mac - vše o počítačích, hardware a příslušenství