Thunderbolt - Kopirovani dat primo pres kabel

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Goyer | pát srp 03, 2012 12:11 pm

Thunderbolt - Kopirovani dat primo pres kabel

Ahoj,
nikde jsem to tu nenasel.

Na vsechn strankach se pise o tomto kabelu kouzelne, koupil jsem si Macbook Air a iMac 2012, kde pripojeni je, mam kabel, pripojim.... dispay funguje na vybornou ovsem na co jsem doted neprisel je kopirovani mezi pristroji.

Jak pripojim ssd macbooku s imac a obracene? Chci si kopirovat data mezi devices a nevim jak, zkousel jsem obycejne sdileni dat na obou zarizenich, ale pri kopirovani to pouziva wifi sit, nikoliv TB.

Diky za rady!
Host
Host

Uživatelský avatar makatch | pát srp 03, 2012 12:25 pm

Re: Thunderbolt - Kopirovani dat primo pres kabel

Systémové nastavenia-Štartovací disk-Režim Target disk.
iPod, iPhone and iPad Firmware Download

MacBook Pro13,Early 2011,OS X Yosemite
iPhone6+,64GB,iOS 9beta3
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Goyer | pát srp 03, 2012 1:09 pm

Re: Thunderbolt - Kopirovani dat primo pres kabel

jj, to jsme si myslel taky, ale tak to nefunguje...
vycetl jsem na supportu, ze jedno zarizeni se musi dostat do TB modu a to tak, ze zarizeni, ktere "objetujete" se musi restartovat a drzet tlacitko T. V tom okamziku je zarezeni v TB modu a druhe zarizeni ho bezproblemu najde. Prenosova rychlost je plus/minus 1Gbit v iMac balancuju na 7200rpm hdd, v air ssd si chrousta.

Co je ovsem pro me prekvapenim, ze nejen, ze nemuzu vyuzit imac jako TB display, kdyz je jedno zarizeni v TB modu, ale ze jedno ze zarizeni se musi doslova objetovat a stane se z nej neco jako disk mode a je nepouzitelne.

Moje predstava byla, ze Air bude sharovat disk imac a obracene pricemz air bude posilat display do 27"imaca, jooo velka iluze.

Na support applu ani jeden ze dvou lidi nevedel a dokonce to nemaji nevyzkousene, znaji jen firewire a o TB vedi minimum a slibili mi, ze daji pozadavek seniornejsich technikum a ze mi daji vedet.
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Mac - vše o počítačích, hardware a příslušenství