Zdravím, doufám že mě s tímto ,,postem" nepošlete víte kam, ale jde mi o to, že si příští týden chci koupit nové 13" ,,Pročko" a jak jsem koukal na unboxingy, tak se tam nepřídáva dvd s OS ani s iLife. Koukal jsem po internetu a taky si na to lide stežují. Takse ptám, jestli to je nějakou digitální formou, nebo Apple opravdu ořezává balení o vše, o co to jen jde. Díky a sorry zapřípadmý překlep, ale na české dálnici se moc psát nedá...
MacBook Pro 13" 2012 i5 2.5GHz Intel HD Graphics 4000 OCZ Agility 3 240GB iPad mini 32GB Wi-Fi black iPhone 5 64GB 6.1 White iPhone 4S 32GB 6.0.1 black
Ah, děkuji, ale budu muset doufat, protože to je docela nespravedlnost, nebo nespravedlnost, ale Apple nedodá příslušenství a cenu nechá stejnou.. Ale díky kouknu po nějaké té modifikac, nebo jakékoli altervativě.
MacBook Pro 13" 2012 i5 2.5GHz Intel HD Graphics 4000 OCZ Agility 3 240GB iPad mini 32GB Wi-Fi black iPhone 5 64GB 6.1 White iPhone 4S 32GB 6.0.1 black
Ja to az tak nevnimam, jednoducho casy deravych zrkadielok skoncili. Snow Leoparda som este kupil v obchode ale uz mi viac vyhovuje download internetom a len dufam, ze vazba nakupov na Apple ID bude funkcna.
Jasně že tam ten iLife máš... Včera jsem si přinesl nového Aira, myslíš, že kdyby k němu někdo dával iLife DVD, tak to někdo bez té mechaniky využije? A co se týče OS X, tak tam si samozřejmě, pokud chceš, můžeš vyrobit instalační DVD, USB cokoliv sám, na internetu je spousta návodů, jak to udělat.
Každopádně, doba DVD je u konce, ať se ti to líbí nebo ne...
Nevadí mi, že DVD končí, jen ten fakt, že nevím, kde najít iLife.
Ked som kupil svoj MBP,mal som tam uz cely balik iLife predinstalovany.Pri vymene hdd za sdd, som nainstaloval nanovo liona, prihlasil sa do Macappstore svojim appleID a iLife som mohol stiahnut zdarma.
Ano, je to tak i v případě nákupu hardwaru 2012. Nejprve jsem Aira zaregistroval. Šel jsem do čisté instalace Mountain Liona, login na Appstore a iPhoto atd. stáhnul zadara
Tak nakonec pro všechny co, taky mají strach, tak to asi bude dobré, protože co jsem koukal na ,,first boot" videa nových mb, tak iPhoto bylo v docku, takže bych řekl, že tam bude celý iLife!
Jakým způsobem lze získat iLife zdarma? Já už měl 2 Macbooky a nikdy jsem v Appstoru neměl iLife ke stažení zdarma. A předpokládám, že to tak bude i až mi přijde retinovej Macbook. Je tam sice předinstalovanej, ale tuším, že to je jen zkušební verze ne?
Macbook Pro Retina 15,4" 2,6Ghz, 16GB RAM, 512GB SSD - čekám na dodání do konce července :-/ Time Capsule 1TB iPhone 4S 16Gb Black iPad 3 64Gb 4G white
Nene, včera mi přišel macbook a je tam předinstalovaný..)
Předinstalovaná je plná verze a k účtu se ti přiřadí nejspíš když se příhlásíš k Mac Appstore. Když se dívám na Mac Appstore, tak tam mám iLife i OSX zakoupený. Takže se to přiřadilo nejspíš někdy když jsem zadával Apple ID...
iMac 21.5 - 2011 OS X Maverics Macbook Air 13'' - 2013 OS X Maverics iPhone 5SiOS 7.0.4 bez JB iPad AiriOS 7.0.4 bez JB
Jen napíšu jak to probíhalo teď u mě... Kupoval jsem MBP v roce 2009 v té době nebyl AppStore. Dostal jsem DVD s OS a iLife. Po spusteni AppStore se mi žádné části z iLife v AppStore v Purchases neobjevily, aktualizace probíhaly přes Aktualizace SW, nikoliv přes AppStore. Dnes jsem si domů donesl MBP 2012, nejsou u něj žádná média. Úmyslně jsem ho pustil s dodaným diskem a aktivoval vše po spuštění. Části iLife se robrazily automaticky v AppStore k mému Apple ID a na novém MBP nabízejí i rovnou aktualizace (jsou předinstalovány). Vidím je tam jak na novém tak nyní i na starém MBP. Takže jsem vyměnil disk za SSD a instaluji... Třeba to zažene někoho obavy.
EDIT: Na starém MBP v purchases není uvedeno "installed", ale "install".
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K AW4
Ako je to s iLife ked som kupil mac z druhej ruky a hodil som si tam novy disk a samoyzrejme moje App Store konto? Uz sa mi asi nepodari ziskat balik iLife zdarma kedze je viazany/registrovany na jeho povodny ucet? Alebo?
PS: iPhoto a iMovie zakupene svoje ale a Garageband som mohol mat zadamo...
dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange Apple iPad 32GB Wifi White Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram Apple Keyboard (Wireless) Apple Magic Mouse
Já jsem nad tímto ani nepřemýšlel a u nového macbooku rovnou bez zapnutí výměníl disk za ssd a pak teprve nainstalovat a přesto se mi vse do uctu přidalo, takze vse v poradku