Ahoj, naivně jsem si myslel že by mohl Apple včera představit i nového iMaca a Mac Mini a proto se vás ptám kdy by mohlo být představení těchto produktů.
Na netu jsem se dočetl že by měl Apple už nasklaďnovat nové modely s Ivy Bridge atd.. takže by je mohl někdy představit nebo je možné že jen oznámí vylepšení procesorů a pamětí a prostě je začne nabízet?
Už čekám na tyto produkty několik měsíců a přestává mě to bavit.
Na Mac Mini čekám jako na smilování, ale pokud nebude do 5.11. ohlášen nějaký Apple Event, tak kupuji v iTouchi současnou verzi s tím, že jako student dostanu poukaz v hodnotě 3.000 Kč na nákup libovolných produktů.
Je to celkem dobrá nabídka, když si vezmu, že normálně bych měl studentskou slevu pouze 6% z ceny dolů. Neberte to jako reklamu. Jen doufám, že po tom 5.11. nevydají hned nový Mac Mini
iPhone 6S 128 GB Space Grey iPad Mini 2 16 GB WiFi Silver MacBook Air 13" Early 2014, OS X El Capitan
FAQ 33 husty .-) Je mi jasný že netušíte přesný datum, ale z nějakých indicií se dá něco vydedukovat a lidé více znalý Apple světa ví že po včerejším eventu ještě bývají nějaké za nějakou dobu kdy se například uvádí HW z PC atd..
Mám za to že má být ještě nějaký event kde mají představit iPad maly atd..
Zdravím, právě jsem se rozhodl že koupím svůj první Mac, iMac 21,5... A teď právě přemýšlím jestli se to vyplatí, jestli náhodou nepředstaví nové verze... Jestli není lepší počkat... Ale už ho mám od čtrvtku obědnaný a dost se těším
Také si ho chci od června koupit, čekám na update..
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
iPhone 5 64GB černý - iOS 8 iPad Mini s retina displejem 64GB cellular bílý - iOS 8 iMac 21.5" 2012 i5 4x2.9Ghz, Fusion drive, 8GB RAM - 10.9.3/10.10 Píšu si svůj blog o podnikání a využívání Apple produktů.
Taky na update macmini tak trochu čekám Včera jsem hledal nějaké info, co se už objevilo na netu za poslední měsíc a někde na zahraničním fóru psal jeden uživatel, že byl na večeři se zaměstnancem Applu a údajně v říjnu by se měl objevit update. zdroj http://forums.macrumors.com/showpost.ph ... stcount=24 Má to sice nižší informační hodnotu, než babka v krámě povídala, ale aspoň něco
iPhone 3G 16GB - FW 4.2.1 - T-Mobile | SwitchEasy CapsuleRebel Case Mac mini Late 2012 - OS X 10.9.1 Potřebujete zvukové podkresy do aplikací a her? Pište PM.
Do 3 dnu by mi mel prijit sakra... Ted nevim jesli to neposlal zpatky... Poprvé budu mit mac/OS X takze by mi asi tolik nevadilo kdybych nemel nejlepší... Zalezi na cene a podpore...
No ocividne vadilo kdyz premyslis o tom jestli ho neposlat zpatky. No a cena, vetsinou zustane stejna cena jako u predchoziho modelu, a starsi modely se daji sehnat ruzne levneji v iStyle a podobnych, kde maji nejake naskladnene.
--- iPhone 7 iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil Macbook Pro 13" 2017 iMac 21.5" late 2012 Apple Watch 3 Sport 42mm
tak este vydrz tie 2 tizdne a ked nepredstavia tak zober terajsi model i ked je uz dos dloho bez update jak imac tak mac mini.
-> Apple iPhone 11PRO, 256GB, MG -> Apple iPad 2018, 32GB, White -> Apple iPod nano 6.g, 8GB -> Apple Mac mini 09 -> Apple Tv 3.g -> Apple Airpods -> Apple watch 1.st gen, SG -> iPhone 1.g, 3G, 4, 5, 5s, 6, 7 iPad 1g, 2g, iPod touch 4.g, Mac mini 06
Jj, ja taky cekam uz nekdy od cervna na novej iMac, protoze potrebuju nastrihat nejaka videa . A cim dele cekas tim mene se ti chce starej model kupovat .. Ja si myslim ze do konce roku nove iMacy budou.
--- iPhone 7 iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil Macbook Pro 13" 2017 iMac 21.5" late 2012 Apple Watch 3 Sport 42mm
Hm kašlu na to 2 týdny utečou jako voda zatím budu makat a snažit se na to zapomenout .) Už se totiž na Mac Mini nebo iMaca těším, nechce se mi dělat na současném železe a potřebuji více operační paměti takže ji zatím nechci kupovat.
upgrade operacnej pamate je to najmenej. ja mam na svojom Mini 8GB a to je z roku 2009
-> Apple iPhone 11PRO, 256GB, MG -> Apple iPad 2018, 32GB, White -> Apple iPod nano 6.g, 8GB -> Apple Mac mini 09 -> Apple Tv 3.g -> Apple Airpods -> Apple watch 1.st gen, SG -> iPhone 1.g, 3G, 4, 5, 5s, 6, 7 iPad 1g, 2g, iPod touch 4.g, Mac mini 06
iPhone 3G 16GB - FW 4.2.1 - T-Mobile | SwitchEasy CapsuleRebel Case Mac mini Late 2012 - OS X 10.9.1 Potřebujete zvukové podkresy do aplikací a her? Pište PM.
Na http://imac.macrumors.com sa píše že už čoskoro by mala byť aktualizácia iMacov, no tento mesiac by ich mohli aktualizovať a hneď by som si jeden kúpil
iPhone 6S Space Gray 64GB iOS9(od 10/2015)Telekom Macbook Pro Retina L 2013(3/14) iPad Air silver (12/13)32GB iPhone 6 silver 16GB iOS8 iPhone 5S silver 16GB iOS7(od 11.13-10/14) IPHONE 4S 16GB (10/11-10/13) IPHONE 3G 8GB (6/09-10/11)
Podľa mna to pokazili tou dedikovanou grafickou kartou. :-/
dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange Apple iPad 32GB Wifi White Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram Apple Keyboard (Wireless) Apple Magic Mouse