Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

rony píše:Ten parameter sa vola spokojnosta nemusime nic zlozite vypocitavat
Objektivne vsak hardware macu vydrzi moralne dlhsie kvoli totalnej viazanosti na OS X. Takze na ozivenie 5 rocneho macka staci cojaviem SSD. Je to pre pohodlnych ludi. a pohodlie sa plati resp. tito ludia neplatia len za mrtvy hardware. Tam je jasne kdejaka PC plecka "lepsia".

rony píše:o mac pro sa s tebou neviem bavit. jedine, co viem, ze macpro uz roky neupgradovali.
a co viem, tak jedine to, ze mnohi ludia slapu na staraom zeleze ako pat rokov a neviem, ci ich az tak trapi OS. Pozri, ja to beriem pragmaticky, mampat rokov stary iphone. a stale ho pouzivam, nikdy by som neveril, ze by mi tolko vydrzal mobil.
ale zasa nemam v hlave vymetene a viem, ze ten iphone uz mam ledva na telefonovanie.

Tesim se. vymena za macbook mid2010 ktery slouzil ale protoze jsem koupil vetsi monitor tak nebylo kvuli mistu kam dat macbooka. Zvolil jsem tedy prodej macbooku akoupi mac mini. A ted dotaz, mam vyndany ssd disk se systemem z macbooku + druhy disk na kterem je i zaloha. Je mozne svihnout ssd disk do macu mini a spusti se rovnou system nebo se mu to nebude libit ze predtim fungoval v macbooku a bude porteba format a nova instalace? Pripadne pujde pak po formatu obnovit ze zalohy ktera je vytvorena pres time machine v macbooku? 

) tak to bdu shanet kabel pro pripojeni primo do maca pac tohle me nejak asi nebude bavit 

Zpět na Mac - vše o počítačích, hardware a příslušenství
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé