Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

rony píše:je to v principe bezny wifi router, staci ako odpoved?

Kehar13 píše:Apple extreme funguje jako router, to jsem pochopil, ale zatím nemám MAC mohu Extrema ovládat i přes WIN7?
Kehar13 píše:Když připojím USB disk na Extreme mohu ležet na sedačce a a přitom si třídit foto v Win7 a posílat se bezdrátově na USB disk?
Kehar13 píše:Pak mi jde o signál doufám že je silnější než u jiných routerů.
Kehar13 píše:A daši věc co bych těl vědět, je zda jde se na USB Disk připojit třeba z druhé stravy světa.a stáhnout si nějaké foto.
Nebo si vytvořit na disku složku a pod heslem a dát přístup kamarádovi aby si doma stáhnul např. Zase už několikrát zmíněnou fotu.

bedo. píše:...zjednodusena verzia aj pre iOS.

takze je dost mozne, ze to tam nie je. Mohol by si mi prosim ta napisat kde sa nastavuje vykon vysielacov? Dosah TC je u mna dost mizerny, asi to mam nastavene defaultne na nejakej nizkej hodnote. Diky.

mna by hlavne zaujimalo ci mas doma aj nejake ne-n-kove zariadenie. Zaujimalo by ma ci rychlost toho routera klesne ked je v sieti nap. nejaky g-ckovy ntb, pretoze tam taky jeden mam a na vsetkych notebookoch idem pomalsie ako 100 mbps ethernet. To znamena ze ked pripojim ne-n-kovy ntb tak overalne znizi timecapsula z n-koveho pasma na g?

monjar píše:Mal by som zaujem kupit airport express …Chel by som sa ale najprv informovat stremovanie videa ..ci sa to vlastne dokaze ..mam doma apple tv 2. myslim tak ze by som do usb(airport express) napojil externy harddisk a tym sposobom by som nemusel používat pc(windows)..
Alebo by ste mi nevedeli poradit ci maju niejake také zariadenie APPLE …??....

iPad Air 128GB Cellular | iPhone 5S 16GB
Unikátní Macbook Pro 15" Retina Midd 2014 "Core i7, 16GB, 512 SSD, GT750"
Apple TV 3g | Airport Extreme 5g | Express 

dejavu píše:Mám taky mac. Ale je tam toho opravdu minimum. Hodilo by se třeba nastavení výkonu, seznam dhcp klientů a tak...

Zpět na Mac - vše o počítačích, hardware a příslušenství
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé