Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
FILIPSN007 píše:1. Co za tu cenu získáme ? To je to tak super zpracované?
FILIPSN007 píše:2. Jak rychle se dá zvyknout na Mac. Mé Dosavadní zkušenosti s windows jsou na vysoké úrovni a od začátku se mi nechce.
FILIPSN007 píše:3. Jak se instalují programy ? Pouze přes appstore, nebo můžu stáhnou do dokumentů a potom nainstalovat ?
FILIPSN007 píše:5. Koukal jsem na Mac Mini s amd grafikou(18k), proč je to tak levný ? Kde je problém?
FILIPSN007 píše:6. Nejvíce mě fascinovaly macbooky pro s 13", do teďka jsem měl 15" a nevím jestli to nebude málo, ale zachvilu budu končit školu a asi puljdu na výšku a rád bych měl sebou společníka na kterého se dá spolehnout.
FILIPSN007 píše:Kdy Apple představuje novou řadu Macbooku ? Ivy bridge by se hodil. Air se mi moc nelíbí, to je vyloženě ultrabook.
Colpeas píše:@ TeaRacer: Myslím, že velká část komentujících zde má narozdíl od návštěvníků Windows fór zkušenost jak s Windows tak s Macem, takže je to zcela objektivní.
Sám jsem switcher, a za 1 rok s Macem umím výrazně lépe než s Windows, které jsem předtím používal sedmkrát tak dlouho. Zpátky bych nešel ani za nic, Win už mám jen jako vedlejší systém jen pro hraní her.
A to jsem prosím býval ortodoxní odpůrce všech Applích zařízení...
rony píše:ked sa ozve winkar, tak aspon mna nezaujima, poznam tu platformu, nemusi mi o nej nic vykladat. urcite mu nepoviem, ze je zaujaty. mozno trosku hlupy ak porovnava to, co nepozna v takom pomere ako ja (dlhe roky win a daleko kratsi cas mac) ale ako vravim patri to winfanbojom, co svoju tupost a nevedomost povazuju za vyhodu
Tea Racer píše:rony píše:ked sa ozve winkar, tak aspon mna nezaujima, poznam tu platformu, nemusi mi o nej nic vykladat. urcite mu nepoviem, ze je zaujaty. mozno trosku hlupy ak porovnava to, co nepozna v takom pomere ako ja (dlhe roky win a daleko kratsi cas mac) ale ako vravim patri to winfanbojom, co svoju tupost a nevedomost povazuju za vyhodu :-)
Co by tu uživatel s Win hledal? :-)))
Vzhledem k tomu že jen každý 20tý PC je na Mac platformě, hovoří za vše. Já neříkam že je Mac nejak špatný, viz moje posty. Ale mě proste do baráku nesmí a mám pro to své důvody ktere jsem řekl výše. Ale když to tak čtu tak i můj nestranný názor je napadán, takže v diskusi nebudu pokračovat.... At si každý sám na vlastní kůži přesvědčí jako já.
Zpět na Mac - vše o počítačích, hardware a příslušenství
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé