ked mate niekto este skusenosti, piste.Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
ked mate niekto este skusenosti, piste.

Kamos kupil pred dvoma mesiacmi za 650e novy Acer, ktory je fakt HW nadupany. Podla mna by tvoja konfiguracia urcite nevysla v Apple 1200$ 

m@R3k píše:Podla najnovsich rumorov by nove MBP mali mat vacsi trackpad, kombinaciu SSD (8-16 GB na system) + klasicky HDD a asi o stvrt kila znizenu vahu.
Zdroj: 9To5Mac
Sice bude alespon systém rychlej na tom SSD, ale už tam moc manévrovacího prostoru pro ostatní programy není. Kdyby bylo aspon 32-64GB pro systém a zbytek pro HDD.
Colpeas píše:@ Prochaine: naprostý souhlas, ale: Možná by ale stálo za to zamyslet se proč napsal byeen slovo "papierovej" velkými písmeny. Pravděpodobně proto, že je ten acer za ?650 nebo Lenovo za ?800 lepší pouze PAPÍROVĚ!
ja by som si uz acer za 650e nekupil, ak by som samozrejme nemusel, ani lenovo za 800 a ty si to pochopil
MBP sa podla mojho nazoru za tu cenu oplati, je to nadcasovy stroj, uz len svojim OS. Vzdy ked pridem z prace, kde mame win a zacnem robit na MBP, je to uplne ina dimenzia ovladania, prace, prostredia, samozrejme lepsia
Som zvedavy teda kedy to uvedu, keby to bolo uz tento tyzden, tak je velka pravdepodobnost, ze uz zaciatkom marca bude jedna zakladna 13ka doma 

nadej zomiera posledna 

. Nemám zatím takovou nouzi, resp. nemusím spěchat, tohle starý HP stále drží, ale i tak by mě to fakt mrzelo. Těšil jsem se na něco "světobornějšího". Možná to bude znít kacířsky
, ale tohle (alespoň ten stroj co je tam uveden), silně degraduje exkluzivnost MBP...

)... Z celého topiku a spekulací by snad jedinou "novinkou" byl light peak.

Zpět na Mac - vše o počítačích, hardware a příslušenství
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé