rony | stř led 27, 2010 8:37 pm
(ironic): nema to ani DVD napalovacku, Ethernet konektor, aspon 4 USB konektory, nema to klavesnicu, neda sa to sklapat, nema to slot na SD, CF, xD karty. Nema to kamerku vpredu aj vzadu. Nema to hardisk. Nenainstalujem tam windows. Preco to nie je dalsi laptop?
mam taky pocit, ze dalsia Apple akcia je vo februari, novy OS pre iphone mozno bude inokedy.
Ak to zhrniem pre seba:
- strasne malo som videl z weboveho prehliadaca, skor ako na OS X alebo skor ako na iPhone? neviem
- nehovorilo sa o multitaskingu, ostava ako na iphone?
- ebookstore - pre nas nevyuzitelne, ak to prinesie lepsie citanie napr. v Stanza (prerobenej na ipad) tak to bude dobre. epub format to vie, nic sa nehovorilo ci pojde citat aj inak ako z tych ebookstore
- pracovat sa na tom relativne da - trebars tie prezentacie, nie rovno vytvorit ale upravit existujucu snad slusne, vystup na premietacku to vie
- hudba, video, itunes, ipod - asi bez problemov
- mail bude no problem
- prislusenstvo: ma to fyzicku klavesnicu, cena? nepojde aj bezna BT klavesnica? update: POJDE!!!
- tethering - pre EU by MOHOL byt!!!
- hry - viditelne zamerane riadne na hry
Rozhodne teda - aky tam je prehliadac, ebooky a hlavne mame dva mesiace casu pretoze vsetko je o tom, ake aplikacie k tomu budu a ake podrobnosti sa medzitym dozvieme.
Ukludnujem emocie, aj ked necitim, ze by som nejake prezival. Je to presne to, co som podla poslednych dni ocakaval. Les je pekny, vily v nom som necakal.
edit: here?s also a Camera Connection Kit that lets you import photos from a camera or SD card.