co třeba plnokrevný MacOS X na MBA? Nedovedu si představit, jak bych na iPadu psal na jednání poznámky bez HW klávesnice, popř. na místě upravoval exc. tabullky (netriviální) a formátované Word dokumenty - na to mi tedy iPad stačit nebude, už proto, že na něj nedám ostrý Office 2011. Jsem zvyklý psát docela rychle na klasické klávesnici a ta odezva by mi chyběla
Vlastním již MBP, na žádná jednání nechodím, ale pokud bych byl a musel si psát poznámky, vezmu si MBP. A vezmu si ho proto, že ho mám, protože bych si zbytečně nekupoval druhý přenosný počítač. Já pokud bych si koupil iPad, tak opravdu jenom na to, abych si do něj napsal do poznámek nějaký článek na blog, podíval se na email, projel internet, nebo si pustil hudbu/film. A zkopírovat si něco z přístroje do přístroje není u applu vůbec žádný problém. iPad bych měl opravdu jen pro zábavu.
Dále tu bylo psáno, že směřujeme do OT. Ano blížíme se tomu. Chtěl jsem jenom podotknout a ujistit se, že pro někoho určitě má cenu jít do macbooku a pro někoho ne, pokud využije výše vypsané aktivity a funkce. Takže to je o tom že "ano, pro někoho má cenu jít do macbooku a pro někoho ne, pokud by mu bohatě vystačil na jeho požadavky iPad".
Ještě bych chtěl podotknout, že na iPadu se určitě lépe čtou noviny i knihy. Pro mě určitě další plus a posun dopředu před MBA.