Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

V pondělí jej budu mít doma, tak napíšu zkušenost 

)
"
)) Apple TV šlape líp ..iPad valí jak das..prostě 5Ghz člověk ocení ..fakt DOPORUČUJI 

Ale hlavne mi to vyresilo problem se zabezpecenim kdy se mi na predchozim routeru pri zabezpeceni WPA vsechny zarizeni odpojovaly a musel jsem na nich znova zapinat wifi, kdo ma doma vsechno od applu, tak se i tento router hodi a vsechno slape perfektne s rychle 

"
Je to bomba,chvily sem resil zapojeni tiskarny pres Bonjure ale paksem se na to vykaslal tiskarnu pripojil USB odeslal do ni natvrdo klic jmeno site a uz funguje tak jak ma bezdratove:) pro celou domacnost..takze z me strany urcite spokojnenost..hlavni vyhoda je na iOS aplikacen Airport tam clovek vidi vsechny deilni veci o siti:)
Chci se zeptat, připojuju MacBook Air k externímu monitoru a musím vždy připojit i reproduktory. Šlo by zapojit reproduktory do Airportu a zvuk u filmu by se přehrával přes ně? Nebo to lze využít pouze u hudby z iTunes. Na video používám Movist. Odpadlo by mi tak nepříjemné připojování dalšího kabelu 

jinak zvuk klasicky hudba a strem do Airportu ..kvalita je luxusni a odezva cca 1 sekundu na iPhone a na iPadu bud hned nebo taky 1-2 sekundy..moc sem se bal pokryti ale je to drak..z vyroby je nastaven na 50% vykonu..dal sem si ho na 100% a slape ..mam na nej pripojeny 2x iPhone iPad Apple TV Tiskarnu 4x pocitac ..a nepozoruji nestabilitu nic..za tyden budu mit 100mb/s net tak mu dam pokourit tim ze na vsem budu neco stahovat a uvidim jak si chlapec poradi 

Jen můžete mi poradit kde nastavit ten výkon?
a ještě když se připojím s iPhonem ke stejné síti, vyskočí mi hláška, že toto zařízení používá stejnou IP adresu. To je v pořádku? Nikdy mi nic takového nevyskočilo a to jsem se připojoval s více zařízeními do stejné sítě 

Jde mně o to,že mně Airport přidělí jen 65MB/S četl jsem někde že to nějak souvisí s šířkou pásma 20/40 mhz ale takové nastavení tam nikde není ..a když mu dám natvrdo pro všechny N standart tak i tak tvrdohlavě jen 65Mb/s ..štve mně to ..progooglil jsem snad 100 stránek ..a furt nic :/..
), které nepotřebují být zapojené v elektrice, ale mají pouze usb port + 3,5mm jack. Oba konektory jsem připojil do Airportu a vše krásně funguje. Takže nyní když připojím Air, mám již zvuk. Není to samozřejmě nic pro milovníky hudby, ale rozhodně lepší než vestavěné reproduktory
Pouze na film či seriál se nelze dívat, jelikož je odezva mezi videem a zvukem příliš velká
To je jediná věc, co mi vadí, není nějaká aplikace, která by si načetla například celý seriál a poté jej přehrával bez tohoto zpoždění ?

Petrt píše:A trochu mě hřeje na srdci, že naše iHračky mají stejně strop někde kolem 40Mbit.

Petrt píše:Mmchdm, parametry tvojí linky 150/150Mb neodpovídájí uploadu v tvém speedtestu.

Petrt píše:Oki, budu přesnější. Přehrál jsem přes Airplay dva klipy přes McTube (klipy nebyly v playlistu, dohrál první, vybral jsem druhý a dal play). Vše jelo bez problému. Přepínání mezi reproduktorem iPhonu a Airplay bylo taky bez problémové. Pokud potřebuješ zkusit něco dalšího, napiš.

Zpět na Mac - vše o počítačích, hardware a příslušenství
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé