Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Anndy píše:Ja to vidím jednoducho tak, že každý má svoje priority a podľa toho si vyberá. Nie je to jediny macbook v ponuke Apple, tak ani nemusí spĺňať kritéria univerzálnosti. To je podobné ako s autami, niekto rád športové pekné, rýchle, zábavne, malé a drahé, iný veľke SUV s veľkým batož. priestorom. Každý si vyberie. Keď automobilka predstaví rýchly výkonny športiak, nikto nenadáva, že octavia odvezie viac za 1/10 z ceny a podobne. Proste je to iný účel a to auto vyniká v inom. Vo všetkom naraz vynikať je nemožné

Priklad; jeden port. Iste, 2 by bolo lepsie, ale realita je jeden. Avsak uz je jasne, ze sa predava jedna redukcia/konektor, ktora obsahuje nabijanie, usb a hdmi. Ved to uplne staci, nie je to objemne a nicomu sa to nevymyka vo svete apple. Ja moj 13" air pouzivam v praci, som pripojeny na firemnu siet cez sietovku (jeden konektor - resp. redukcia), mam ho v nabijacke, dalsi konektor, plus externy hdmi kabel + redukcia, cize 3 porty obsadene a co? A nic. Nie som sam a nikomu to nevadi. Tak nechapem preco to ma zrazu vadit pri novom macu, ktory na to ani nie je urceny, ale keby som chcel mozem ho pouzivat uplne rovnako a len s jednym konektorom a nie dvoma, ako terajsi air
. A tak, no...
.

Nikdy jsem fotky neupravoval, nebavilo mě to. Jediné co mě překvapilo je to, že mi nestačí zdarma kapacita iCloud úložiště (5GB), musel jsem zakoupit víc. I když jsem měl zaplé iCloud photo library v iPhone, pořád mi stačila ta default kapacita iCloudu, až po instalaci 10.10.3 a puštění Photos jsem ji musel navýšit.

Johny004 píše:Je prostě k ničemu. Procesor, který nemá výkon, grafický čip, co ti sotva utáhne retinu a bez portů. Díky, za 40 kolíků si koupil PRO až budou měnit.

Uvažoval jsem o koupi velmi vážně s tím, že Air dám mladší dcerce, aby měli se starší stejný, ta si jej přivezla ze států, tak aby se nehádali, ale jak jsem psal, nejsem zklamaný ale rozpačitý. I pro mé skromné potřeby ( nejsem žádný střihač, fotograf ani grafik, ale běžný uživatel) , nepřináší s vyjímkou Retiny, kterou nepotřebuji a nevyužiju ani centimetr posunu vpřed. To si raději koupím vylepšený Air 

Zpět na Mac - vše o počítačích, hardware a příslušenství
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé