Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

I kdyz ja MacBook prakticky nevypinam.

smoldik píše:Da se vypnout ten zvuk, co dela macbook pri zapnuti pocitace? U toho jablka?

Ocekavam, ze ostatni ho tedy budou mit taky, citim, ze tento tyden uz bude mazel doma 

takze ak je to pravda, tak sa na slovensku bude skor predavat 13" i7 s CZ klavesnicou ako s SK...

ja ho budem mat o par hodin, tak porovname
))
Mozno v piatok

. Mají dostatečný výkon. Možná jen na hry bych dělal dual boot. Srovnávám s mid 2009.
Ohladom grafiky a hier. Po predstaveni som bol sklamany z HD3000, ale kedze hry sa uz nehravam, tak mi je to v podstate jedno, aspon dlhsie vydrzi baterka. A ak sa budem chciet hrat, este mam niekde Xbox 

Uz som neodolal 

Arrow79 píše:Rembaz mna len zaujima, ci bude virtualizovat windows, alebo pouzijes bootcamp, alebo windows nepouzijes vobec. Totiz moj MBPro bude moj prvy kontakt s MacOSX (jasne, uz som s nim parkrat robil), ale budem potrebovat aj windowsacke prostredie kvoli par programom, co na OS X niesu.

Blahopřeju k macbooku, můj se teď válí v překladišti DPD v Říčanech a doufám, že zítra přijde co nejdřív 

Vždyť oko zvládá jen max. 30 fps? 

smoldik píše:@rembaz: Díky za přáníBlahopřeju k macbooku, můj se teď válí v překladišti DPD v Říčanech a doufám, že zítra přijde co nejdřív
Jinak nevíte někdo jak je to s CS 1.6? Vím že nativně v OS X hrát přes Steam nejde, ale jak je to s tím crossover? Poběží to přes to se stabilními 100 fps? Nechce se mi jen kvůli jedné hře instalovat windows a pokaždé kdy dostanu chuť si zahrát resetovat a bootovat wokna.
Ten nehraju, je to blbina
Jinak mi volal z DPD ze prijede s macbookem mezi dvanáctou a jednou a furt nic
To mi dělá naschvál 

))

Zpět na Mac - vše o počítačích, hardware a příslušenství
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé