Moje osobní recenze na Airport Express 2012 můžete mrknout
)) kdo se rozhoduje pro koupiChat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
)) kdo se rozhoduje pro koupi
. Nechceš to překopat? Případně, pokud máš zájem, mohu ti udělat aspoň základní korekce.

iPad Air 128GB Cellular | iPhone 5S 16GB
Unikátní Macbook Pro 15" Retina Midd 2014 "Core i7, 16GB, 512 SSD, GT750"
Apple TV 3g | Airport Extreme 5g | Express 

Slimák píše:Pravdepodobne jsem se spatne vyjadril. Express je Access Point. Jeho routovaci cast neumoznuje obsluhovat a nahrazovat routery, ktere vyuzivaji poskytovatele jako UPC ci ADSL/VDSL. Airportem nenahradis stavajici router, ktery ti zajistuje primarni konektivitu od providera internetu. Vzdy musis mit hlavni prvek, ktery ti poskytuje konektivitu a k nemu pripadne Airport. Z jablek je treba Extreme plnohodnotny router, ktery dokaze nahradit napr. routery od UPC ci nejakeho poskytovatele bezdratu, jelikoz maji hlavni routovaci cast (PPPoE), na druhou stranu mu zase chybi modemova cast pro ADSL/VDSL.

Slimák píše:Tak ja mam s Expressem dobre zkusenosti. Me zarizeni z nej vetsinou zdimou maximum.
Na iP5 mi to ukazuje pres Airport Utility 150Mbit, Air hlasi 300Mbit.

Slimák píše:To se nejspis bohuzel pletes, kdyby to byla linka, byl by udaj stale stejny, jenze me se po kazdem refreshi ruzne pohybuje. Jednou je to 300Mbit, za chvili 275Mbit, apod. To neni udaj, kolik dane zarizeni dosahuje. Rekl bych, ze to odpovida, jelikoz podobne hodnoty mi ukazuje i notas pri pouziti app NetStumbler.

"

"
, ale co už 

balda88 píše:...co jsem koukal tak na ní ani neblikají žádné ledky a router mám právě pod televizí a večer to není moc příjemné...

"

Zpět na Mac - vše o počítačích, hardware a příslušenství
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé