Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

. Pokud ho potřebuješ, asi je to dobré rozhodnutí. Můj osobní názor je čekat, 100% jestli chceš 13". Až vyjde nová generace, uvidíš sám jaká je obměna a jestli ti stojí za to mít ho nový. Když ne, srazí cenu na všech aukcích a budou se stávající modely prodávat o hodně levněji.

(9to5 Mac)
. Když už i oni...

. 

. Mě osobně by se třeba líbila ta černá, co tady byla někde na nějaký fotce (i kdyby to byla pravda), ale všichni víme v jaký barvě Apple dělá zařízení už XX let
. Hodně, hodně bych se divil kdyby prostě z ničeho nic Apple změnil svůj dlouholetý image z bílé na černou ("karbonovou"). Všechno se dělá v bílé/šedé a všichni maj zažité bíle jablko. To by mi přišlo jako strašně nepromyšlený (a nebo naopak hluboce promyšlený) marketingový krok zpět... A nakonec, stránky jsou i teď stále bílé. Jen reklama na Air je v černé. Že by to snad dělali podle toho menu?
To mi zatím přijde jako nejvtipnější názor
(třeba se mýlím!).
.
Ted uz je mozny vlastne vse, protoze se spekuluje o tom, ze bude lightpeak v prvni pulce 2011, ze budou mbp z tekuteho kovu, ze nebude superdrive. Pokud by vsechno toto byla pravda, tak by upgrade byl fakt nadupanej.

ked o tom nedal Apple žiadnu spravu - keynote

Zpět na Mac - vše o počítačích, hardware a příslušenství
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé