Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Juramac píše:Tak jsem se ted v USA dival po nejake slusne alternative k AppleTV a nasel jsem tuto velmi zajimavou krabicku. Je jen o malo drazsi, nez AppleTV , ale umi toho vyrazne vic, krome vetsiny formatu , ktere AppleTV neumi, umi i mkv, podporuje streaming pres wifi UPnP , na ktery je i v appstore aplikace pro iPhone a iPad, vypada skutecne velmi zajimave .
http://cgi.ebay.com/New-Patriot-Box-Off ... 3943wt_733
Koupit se da i zde v cesku, i kdyz zatim jen starsi typ bez UPnP...
pe.kova píše:Něco mě teď napadlo - taková teorie k zamyšlení.
Při posledním keynote byla uvedena nová Apple TV (dále "aTV"), to už asi víme, a k ní také Apple přidal funkci "AirPlay" (přeloženo i jako vzdušná - bezdrátová hra), která se dříve jmenovala "AirTunes".
-------------------
Teď k mé teorii, proč došlo k přejmenování "AirTunes" na "AirPlay", když je teď (bude v iOS4.2) podporováno pouze jakési přehrávání videí(filmů) z iPadu, iPhonu, iTouche na aTV? mohl tak zůstat název "AirTunes".
Později po vydání aTV se objevilo mnoho otázek ohledně AppStore na aTV a Jobs i odpověděl, že až bude na to čas, tak AppStore na aTV bude.
Teď je tu však další otázka, jak aplikace pro aTV ovládat (dodávaný Remote ovladač toho moc nezvládne)?
Právě onen název "AirPlay" by nás mohl dovést k tomu, že se možná z našich iDivices stane jakási herní konzele. Co myslíte?
toncek píše:Dodo:
Nějaké tipy? Třeba aspoň značku..Plánuju podobné zařízení koupit někdy na jaře..V nejbližší době asi pomalu začnu zkoumat nabídku...Co jsem zatím vyzkoumal, tak mezi oblíbené patří značky Xtreamer..Ale určitě jich bude více......
Zpět na Mac - vše o počítačích, hardware a příslušenství
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé