Mini + Magic Trackpad

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Caanigia | čtv led 13, 2011 11:40 pm

Mini + Magic Trackpad

Zdravím,
chci se zeptat co by mohlo stát za tím že občas se po chvíli používání začne Magic Trackpad trhat a stane se prakticky neovladatelným. Nevím jak přesně problém popsat, zkrátka nereaguje přesně na pohyby na trackpadu, jako by byli vybité baterie. Zkoušel jsem je vyměnit, a i když sice v menších intervalech, občas se to stane znova. Taky mě napadlo jestli to není ztrátou signálu třeba protože trackpad je jakoby pod stolem s klávesnicí a mac na stole.
Trackpad je 2 mesice starý, tak jestli to je na reklamaci nebo ne :)

Děkuju za odpovědi

Uživatelský avatar VojtaBeton | sob led 15, 2011 2:48 pm

Re: Mini + Magic Trackpad

No píšeš, že nevíš, jestli je to ztrátou signálu, když máš trackpad pod stolem. Myslíš tu výsuvnou poličku na klávesnici že? Co zkusit dát trackpad na vrch stolu? Hmm? :wink: Nebo co to takhle zkusit spárovat s jiným zařízením apple? Třeba MacBook Pro? Pokud by se to stávalo i na MBP tak bych zkusil reklamaci. Pokud nemáš známého s apple počítačem, zkus zajít do nejbližší prodejny iStyle, nebo jiné.
 iPhone 4 16GB Black O2 CZ
 iPhone 5s 32GB Gold O2 CZ
Apple WATCH Sport
MacBook Pro (Unibody) 15,4. Intel Core 2 Duo 2,53 GHz. 8 GB DDR3 SDRAM (1333MHz). OS X El Capitan 10.11.4 Beta
 Apple TV
 Magic Mouse
 Wirelles Keyboard
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

spinmaster | úte led 18, 2011 7:36 am

tiez by som to videl na stratu signalu.. ja som si dal kedysi urobit stojan na monitor s uhliku (ano carbon ako v need for speed :) ) u chlapika co montuje lietadla... pouzival som bezdrotovu mys ktorej snimac bol polozeny na tom stojane, asi 10cm od mysi... a mys nie a nie ist, zaniesol som ju do predajne a tam isla ako po masle.. upozornujem ze snimac bol len asi 10cm nad mysou, akurat mys nan "nevidela".. ako som sa len strapnil v tom obchode, ja taky IT "odbornik" :D
tieto zariadenia potrebuju byt videne, nie len v jednej miestnosti

Uživatelský avatar amdatlon1 | čtv led 24, 2013 9:01 am

Podobná vec sa mi stáva s bluetooth myšou, keď sa mi mac mini prehreje myš začne blbnúť - nepresné pohyby, vypadáva signál. Pri USB myši ktorá je napojená káblom napriamo to nerobí. Povedal by som že je to tým prehriatym mac mini
iPhone 6S Space Gray 64GB iOS9(od 10/2015) Telekom
Macbook Pro Retina L 2013(3/14)
iPad Air silver (12/13)32GB
iPhone 6 silver 16GB iOS8
iPhone 5S silver 16GB iOS7(od 11.13-10/14)
IPHONE 4S 16GB (10/11-10/13)
IPHONE 3G 8GB (6/09-10/11)
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar rony | čtv led 24, 2013 10:15 am

nie zrovna videne ale nesmie byt medzi nimi material, ktory pohlcuje signal :-)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Mac - vše o počítačích, hardware a příslušenství