Colpeas: To určitě ano, měla by přijít radikální změna, ale prodeje stále stoupají a nevidím důvod proč bych já osobně jako ředitel společnosti dával hned vše co je možné

. Koukni se na iPhony, funkčně se vyrovnal ostatním telefonům až na 3Gs/4G s FW 4.0. 2G nemá ani MMS, 3G(s) nemá přední kamerku na běžné videohovory, wifi hotspot přichází až teď když v androidu je už od 2.2 atp. (nesnažte se mi prosím vás vymlouvat co vše tam je a není, nechytejte se toho co jsem uvedl, věřím v inteligenci každého kdo si toto přečte - že si to dokáže sám přebrat co tím myslím, tohle je zkrátka fakt. Vlastním iP 2G a 3G, iP miluju ale jde vidět že to apple dělá chytře a věci uvolňuje postupně-to je důvod proč si koupit nový iPhone...).
Free Upgrade na Lion? To už Apple někdy udělal? (to se fakt ptám, nevím o tom

) . Byl bych raději kdyby byli MBP už třeba v únoru/březnu a Lion si mohl koupit za tu zvýhodněnou cenu

.
C2D je jediná věc, kvůli kt. čekám na nový MBP, jinak mi je to ukradený, takže se můžete spolehnout, že kvůli tělu a

ho fakt nechci

.
Paradoxní že Jobs není fanouškem USB, přitom je pořádně rozšířil vlastně až Apple se svým iMac, kt. měl jen USB porty.