Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

musashi píše:Pokud na prumku, tak jednoznacne Win platforma.
Dostupnost CAD a dalsich specifickych aplikaci je na Win zkratka uplne jinde nez na Mac. Skoly maji navic moznosti ruznych multilicenci a pochybuji, ze by je kupovaly pro MacOS, jehoz rozsireni je porad minimalni.

.Takze asi rozhodnute.

pepsi16 píše: A na windows mě štve že se pomalu ,ale jistě zahlcujou a poté jsou pomalý

Lukas1107 píše:
Jeste bych si zjistil jak je to s vyuzitim vlastniho notebooku na te skole. Hodne lidi je pak sklamana.
Na trhu je velke mnozstvi produktu a patricna konkurence... A neverim, ze vsechny modely Asus, Acer, HP ci Lenovo jsou spatne a zavrzeni hodne. Na domaci vyuziti, je to pro me nepochopitelne zbytecne vysoka investovana castka a studentovi se penize vzdy hodi.

Ja osobne som vystriedal už dosť Notebookov ale teraz jak mám Macbook Pro 13'' tak to by som nevymenil za žiadny iný. Tiež mam ako virtual Win7 cez WMvare Fusion a môžem mať spustené oba operáky zároveň

Za to luxusni zpracovani a vyborny OS to stoji...ja osobne lidem, kteri se me ptaji, jak sem s MBP spokojen rikam, ze kdyby mi ho ukradli tak jdu a koupim si ho znovu, rozhodne bych uz nemenil..
cenovo zrovnateľný s ostatnými notebookmi a výkon a spracovanie sa macbookom nič nevyrovná.

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

Zpět na Mac - vše o počítačích, hardware a příslušenství
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé