SteveJSF | pát čer 17, 2011 2:28 pm
Myslim, ze ventilator (pruduchy) maji Macbooky vzadu u kloubu displeje, dole jsou neprodysne. Me taky trapilo to, aby se mi stroj nezhavil vic nez je nutne, tak jsem si taky koupil chladici stojanek. Pocit z nej mam dobry, ale pri testech a merenich jsem nezaregistroval zadnou zmenu. Presto verim, ze pri pouzivani na vyssi vykon po delsi dobu to ma nejaky vyznam - je to pro Macbook urcite lepsi, nez pod sebou rozpalit stul a pak se zhavit a zhavit. Navic tomu stolu s drevenou dyhou by to casem asi taky neudelalo dobre.
Jinak ta podlozka (ta moje) je super jak vzhledove tak i provedenim, takze jsem uvazoval, jestli ji nevrazim pod Apple TV a Time Capsuli. Obzvlast ta ATV topi jak diva a mam strach jak dlouho takhle vydrzi. Problem je ale v tom, ze ta podlozka ma mirny sklon, coz sice zprijemni praci na Macbooku, ale nejsem si jisty, jak moc to bude vadit harddiskum v ATV a TC. Co myslite? Asi je lepsi, kdyz obe stoji rovne, ze jo? Ale co kdyz jim to uskodi min nez to neustale "sebezhaveni"?
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...