oprava MacBooku

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar KaPi | sob črc 23, 2011 12:28 am

oprava MacBooku

Ahoj všem

chtěl bych se zeptat, zdali by náhodou někdo nevěděl...

Je to asi více jak dva roky, co jsem si svůj hliníkový MacBook (2 Ghz Intel Core 2 Duo, 2 GB 1067 MHz DDR3) polil a tím ho poškodil. Při návštěvě opravny mi bylo řečeno: "oprava je možná výměnou LOGIC BOARDU a TOP CASE za cenu 17940 Kč s DPH", což se mi nevyplatilo a samozřejmě jsem si MacBook sehnal nový.

Po čase jsem si nyní řekl, že bych se mohl zkusit informovat, zdali by nebyly komponenty levnější, popř. k sehnání z nějakého již použitého, ale jinak poškozeného MacBooku, jelikož v současné době mi tento mac slouží doslova jako "těžítko v krabici"...

Nemáte někdo s něčím takovým zkušenosti? Vyplatí se vůbec ještě shánět a pokoušet se MacBook opravit?

Díky moc za každou radu!
Host
Host

Uživatelský avatar SteveJSF | sob črc 23, 2011 1:39 am

oprava MacBooku

Asi bych s nizsi cenou v servisu nepocital. Maximalne muzes koupit od nekoho jety stroj a pouzit ho na nahradni dily, coz samozrejme nedava smysl - za ty penize muzes mit jiny funkcni stroj. Proste bych se s nim rozloucil a ... pokud ho nebude nikde nikdo chtit na soucastky, tak by letel. Ale myslim si, ze v servisu by ti ho mohli vzit za neco malo nebo za nejakou protisluzbu. Zkus to.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Mac - vše o počítačích, hardware a příslušenství