2 eXell: Podívej se, to co pises umi vse i PC s Win nebo Linuxem. Naopak nejsem ani trochu OT, uzivatel se pta a snazim se nezaujate odpoved. Mac osobne nemam ale mam moznost si jej kdykoliv pujcit a pracovat na nem.
řeknu ti jednu vec:
Pokud pujdes na tribunu sparty a zeptas se jestli je sparta dobra a proč tak ti 99,9% lidi rekne milion duvodů, ikdyž nekteri drive fandili slavii ale ted jen spartááá.
Když za 5 minut prejdes ke tribune slavii tak ti reknou uplne to samé o slavii...
Už to chapes? Nema absolutne žadnou cenu ptat se spartana jestli je sparta dobra a slavisty jestli slavie. Muzes se zeptat na zkusenosti, ale ne na to co je srdcova zalezitost....
Já osobne bych Mac nechtel z nekolika důvodů, ale zase z nekolika ano, pro mne nevyhody Macu prevazuji, pro Tebe nebo jine to je naopak, nebudu odsuzovat neco jako ty. Navic nevim kolik moc PC jsi vyzkousel a s kolika systemy. Ale po 2 mesících srovnavas jablka a hrusky
Pokud nevis zakladní veci ( jako že mozna podsvicenou klavesnici a vetsi vydrz maji i jine.... ) to si delas srandu?

Podsvicenou klavesnici ma cela rada notebooků, a vydrz baterie dle libosti, muzes si dokoupit radu veci, u applu jsi velmi limitovan, jak uzavrenosti systemu tak HW omezením. O gestech ani nemluvím a dalsich vecech... A velmi moc platis za znacku, ale proč si ho neporidit... Jen to chce dobre zvážit, vyslechnout si dobre vsechny strany. Nechci tu rozjizdet flame, já osobne mam rád vsechny platformy, pokud mám byt uprímny mam nejradeji Linux, skloubil vyhody obojích platform, ale také cosi postrada...
On si každy hájí to své, já znam také i uzivatele co meli Mac a rekli že to jim už do baráku nesmi, a i apple priznivci tohle reknou o win, nebo linuxu. Ale nevnucuj lidem svuj nazor. Pokud je zalozeny na tom jestli ma notebook podsvicenou klavesnici a vydrz baterie

Uzivatel se už asi rozhodl jelikoz sem neprispívá.