Papek | čtv zář 29, 2011 2:16 pm
Praveze nie, Apple ani nerobi z TB na HDMI, iba TB na DVI-D a neviem ci aj z TB na VGA. Je to vyrobca Dismaq. Maju to vyskusane s MB Pro, Mac Mini a MB Air, ze z tadial ide zvuk do HDMI. S Thunderboltom sa to ocivicne nekamarati. Uz som ju bol v mzone vymenit za iny kus, ci to nebola vada konkretneho kusu, ale ten robi to iste. Ale su ustretovi a nerobia problemy s vymenou. Redukciu som rozbalil bez trhania papiera, nedaval som nic dole z konektorov, takze sa da zabalit ako nova. A pre nich je to novy poznatok, kedze nemaju ako na predajni otestovat funkcnost s ostanymi monitormi. Este mi vraveli, ze ak by nesiel ani tento kus, tak mi ju vymenia za original Apple redukciu z TB na DVI. Akurat v tom pripade pridem o zvuk.
Este som prisiel na jednu vec. Viacmenej nahodou. A funguje mi len s Panasonic monitorom (BT-LH1760). Ked nastavim iMacu rozlisenie na 1920x1080 a na vystup 960x540, tak monitor zobrazi obraz, ale nie uplne korektne. Objavi sa tam povodne pozadie galaxia, ale v spodnej casti obrazu je smuha, bud metadata, sync alebo zatemnovak, neviem co presne ide v HDMI, v kazdom pripade, nejde to korektne. Takto to funguje prakticky pri kazdej kombinacii, ked na vystupe nastavim polovicne horizontalne rozlisenie ako na iMacu.
iPad Mini White 1st gen
iPhone 7 32GB Black
Lumia 950 DS White