Zdravim:) Mam asi jeden rok MacBook Pro 13. Zacalo mi jaksi blbnou spani pocitace, tak jsem se rozhodl, ze napisu, jestli nahodou nekdo nevite, jak problem vyresit. Kdyz zaklapnu notebook, pri otevreni bezne naskoci ze spankoveho rezimu, rozsviti se display atd atd. Zacalo mi to ale blbnou tim zpusobem, ze obcas po otevreni je display stale zhasnuty a mac nereaguje. kdyz to zkusim znovu stale nic. Zvlastni je, ze blikajici dioda pri tomto problemu dela neco jineho, nez by mela. tzn kdyz mac zaklapnu, dioda sviti (neblika), kdyz otevru, tak bud zhasne anebo se intenzita rozsviceni snizi. Pocitac je tedy zapnuty, ale jakoby v jakesi hybernaci, display cerny a bez funkce. Vyresim to tak, ze podrzim dlouze startovaci tlacitko, macbook vyhasne uplne a po chvilce to zase normalne zapnu. Obcas mi to nabehne s otevrenymi okny, tak jak jsem mel (jako kdyby po vybiti baterie - kdyz to zapamatuje posledni aktivitu) a nekdy to rozjede znova klasicke prihlaseni. Nepravidelne. Je to divny a nevim, co s tim. Je to dost unavujici po zaklapnuti, takhle pocitac znova startovat a navic me to dost desi. Stava se to docela i casto. Mozna, ze casteji, kdyz mam baterii pod 50%. Je to tim? Nemeli jste nekdo podobny problem???
Díky moc za odpoveď.
S pozdravem,
Alejandro