Ahojte .
Prosím odborníkov o radu.Známy odchádza o pár dni do USA ,a uz dlhsiu dobu mam zálusk na Macbook Pro s Retinou displejom,problém je v tom ze sa neviem rozhodnúť(ono by to až taký problém nebol,ak by nebol taky rozdiel v cene medzi 13 a 15"),Macbook potrebujem skor na upravu fotiek a venujem sa amatersky aj strihu videa, a co som čítal recenzie, tak všade píšu, že vhodnejši by bol 15" Retina, kvoli vykonnejsej grafike , ale samozrejme cena je o dost vyssia.Takze teraz neviem,poprosil by som o pomoc a radu.. a este by som mal otazku na tých ktory maju Macbook z USA,je rozdiel medzi kupovanym u Nás a v USA,len v v klavesnicy?a v ročnej medzinarodnej záruke ?kde kupeny z USA bude mat len roćnú zaruku ?? alebo aj OS X Lion je len v eng.jazyku?nema niekto macbook zo statov,aby mi to vedel vysvetlit ?
Dakujem.
P.S: este by som rad vedel,je velky rozdiel medzi 2.3GHz quad-core Intel Core i7 procesorom,a 2.6GHz quad-core Intel Core i7 ,nestacil by aj ta 2.3Ghz.?? za to co by som usetril na procaku,(to len,ak by vo vykone nejak velky rozdiel nebol. ,tak by som dal rozsirit RAM z povodnych 8GB na 16GB,pocul som ze vraj na novych Mac Retinach Pro,vraj by som si RaM rozsirit sam nevedel..neviem kde je pravda..
Dík.