Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

. Pote co jsem si nechal dat vedle sebe Air 13 a Pro Retinu 13 tak jsem zacal vahat co vzit. U Airu se mi libi vzhled ( konstrukce ), ze se ztensuje, u Pro Retina je tlusci coz se mi osobne nelibi, ale ten display je sileny, to je fakt neco
. Cetl jsem ze by mel Apple vydat Air 13 s Retinou ( snad u veskereho zarizeni uz Retina display jsou takze by to mohla byt pravda ). Na notebook nespecham takze neni problem si pockat zhruba do leta jak jsem se docetl, kdy by mely byt uvedeny na trh. Co myslite? Diky vsem za odpovedi 

Můžu vědět, co je podle tvýho ta "nejbližší doba"? Dřív než na podzim tu nic novýho nejspíš nebude... (i kdyby v červnu představili, do konce prázdnin se sem dostane max pár kusů) a pokud něco na podzim bude, tak nikdo neví, jestli to bude zrovna Air s retinou... Pokud ten book nepotřebuješ a jen koukáš, co bys koupil hezkýho (a tak to na mě působí), pak určitě počkej. Rozuměj - já ti to nijak nevnucuju, je to tvoje věc - sám potřebuju novej book a koukám po Airu, ale jen abys na podzim nekoukal, jestli náhodou "ty nový s retinou" nebudou na jařeJsem si docela dost jisty, ze Air retina urcite v nejblizsi dobe prijdou...
a to tou dobou už bude taky brzo 

Quartz píše:Rony: Spatne jsi me pochopil. Ja si chci koupit MBA 13 (2012) ne ty co vyjdou v lete ( Haswell ). Dotaz byl polozen o kolik muze klesnou cena MBA 13 (2012) treba za ty 2 mesice jak bude WWDC nebo prednim ( aby vyprodaly "ty stare 2012 modely" )

Air je z dubna a Retina ze srpna.

Zpět na Mac - vše o počítačích, hardware a příslušenství
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé