Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Ty hledáš kabel mini display port do thunderboldu . Tato otázka se opakovaně řeší na různých diskusích od roku 2011, ale protože jsem to nikdy nepotřeboval, tak netuším. Osobně mám redukci minidisplay port - VGA. Ale myslím, že nějaký kabel minidisplay port- thunderbolt být musí.
Ovšem neříkám, že by se taková redukce nehodila. 

cuting píše:iTukan - nový má v oné redukci - v obou , mini display port .
PřipojeníUSB 3.1 generace 1
USB‑C
VGA (případně HDMI)

Saddako píše:MB s cenou kolem 40k mi už nepřijde jako běžná spotřebitelská věc :/

Investice do pohodlí atd., tak tam bych to viděla. I když pochybuji o investici dlouhodobého využití. Co se týče výkonu, za ty prachy si sestavím mašinu, která bude stačit svým výkonem i za 7 let pro dané věci, co na nich dělám a můžu si dovolit na tom nainstalovat jakýkoliv nový program bez sekání (kdysi jsem na starém Pentiu 4 provozovala v pohodě i Office 2010 v roce 2011, PC sestavované v roce 2003). Jaká je životnost takového MBA, než se do něj nahraje nový OS X a je nepoužitelný? To je asi to, co by mě zajímalo, jak dlouho mi to vydrží s nejaktuálnějšími programy. Pro mě osobně je koupě PC dlouhodobá záležitost, koupím výkonnější mašinu a další koupím až za 7-8 let.
Pro někoho třeba ne. Z tohoto důvodu bych takovou věc osobně za plnou cenu nekoupila.

navíc ten book je tak tenoučký, že by se tam možná 720 nevešla. Ale to nevím, díly jsem nikdy nestudoval. A upřímně - konkrétně toto mi vůbec ani maličko nevadí. Se svým ksichtem se stejně nikde moc nechlubím... I když chápu, že to mnozí antiapple fanatici hned pořádně a duchaplně rozmáznou. Ale ať si to užijí . 

Zpět na Mac - vše o počítačích, hardware a příslušenství
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé