Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

A stále se prodává velmi slušně. 12 Macbook je příliš nový na to, aby jej Apple nějak razantně zlevňoval. Svou cílovou skupinu si našel a stejně tak má díky nižší ceně svou cílovku i Air. Ano, nebyl za poslední dva roky nijak výrazně upgradován. Ale proč by měl být? Stále je to ve své kategorii špička, prodává se, jako housky na krámě a není sebemenší důvod na něm něco měnit. 12 macbook jej nenahradí a ani to není jeho cílem. Ale samozřejmě, že nikdo z nás do hlav vedení Apple nevidí.

já bych počkal na MB 2017
))) ne spíš 2018 to budeš ve třeťáku na gymnáziu a určitě budeš potřebovat lepší stroj než Air 2015:-)). 

Možná si myslíte, že si Mac chci koupit na zvýšení své hodnoty před holkami a svým okolím. Ne, nejsem takový typ člověka. Já jsem začáteční GEEK. Když se dívám na podpisy některých zdejších uživatelů, vidím, že v jejich Apple výbavě je několik PC a u californské společnosti nechali pár dobrých desetitisíců, ne-li statisíců. Co tím chci říct? Nemyslím si, že když mají doma tolik techniky, že je dokážou využít. Kupují se je, aby se zabavili a ukojili svou lásku k moderním technologiím. Dá se říct, že jsem na to dost podobně, ale v menším měřítku. Když jsem kupoval PC, nechtěl jsem složený. Chtěl jsem si užívat atmosféru skládání nových komponentů a celého procesu, jak vzniká. Miluji to. Prostě jsem člověk, který má rád používání nejlepší techniky v omezené míře - prostě GEEK. Asi to znáte a jste na tom dost podobně. Nejsem obyčejný uživatel. Jsem člověk, který si užívá každý moment používání kvalitního HW a hlavně ho zkoumá do posledního detailu a využívá na maximum.

Prostě se rozhoduješ více emocemi, hledáš "lepší pocit". To je normální a zejména ve tvém věku. Ale dám ti malý příklad. Znám osobně ředitele největší světové firmy na profesionální firemní a řídící software pro nejrůznější velké firmy a společnosti - SAP. A ten, i když si může pořídit to skutečně nej, co vůbec existuje, tak pro svou osobní a částečně i pracovní potřebu (na cestování letadlem po celém světě, komunikaci s firmou, zákazníky, akutní zásahy apod.) používá 4 roky starý a řádně otlučený AIR. A neuvažuje o jiném, do doby, než mu klekne..... Ale jsi pravděpodobně již rozhodnutý a budeš určitě spokojený. Přeji Ti hodně štěstí, opravdu upřimně 

No, tak předpokládám, že když s ním lítá po celém světě a řeší s ním interní problémy přímo u zákazníků, tak asi ano
Jádro systému mu běhá i na iPadu. Ale konfigurací SAP pro nejrůznější potřeby firem jsou desítky. Ale to už jsme dost OT. Uvedl jsem to jen jako příklad, že AIR bohatě stačí i pro skutečně profesionální práci.

Jadro píše:Tady by to chtelo, aby se vyjadril nekdo, kdo na AIRu to video striha jestli to stiha...

Zpět na Mac - vše o počítačích, hardware a příslušenství
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé