Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Anndy píše:Veď staré mbp sa určite ešte dajú kúpiť.

h4Wk píše:Ceny jsou vysoko to je pravda, ale zase uloziste je v zakladu 256GB u predchozi generace bylo za 40tis 128GB.

h4Wk píše:McJobs: jo to je pravda, trosku me mrzi ze neudelali i nejaky update MBA.

smoldik píše:Pokukuju po Dell XPS 13. Ale nechce se mi vzdávat trackpadu a mac os.

Anndy píše:Veď staré mbp sa určite ešte dajú kúpiť.

(samozrejme varim z vody, netusim ake maju realne naklady). A co pise McJobs, je smutne. Tak isto ma zarazilo, ze v baleni iP7 uz nie su sluchatka zabalene v plastovom obale, ktory bol vynikajuci na cesty. Trocha lutujem, ze ziaden vyrobca nie je poriadna konkurencia apple. Lebo to by urcite pomohlo, aby bol apple lepsi, resp. aby aspon nezlavoval zo sebou nastavenych standardov.

Okrem nizsej vyrobnej ceny, to moze mat aj ekologicky rozmer. Vsade same plasty.Anndy píše:Tak isto ma zarazilo, ze v baleni iP7 uz nie su sluchatka zabalene v plastovom obale, ktory bol vynikajuci na cesty.

smoldik píše:Anndy píše:Veď staré mbp sa určite ešte dajú kúpiť.
Nebudu kupovat za 39k stary Macbook přece
Za 39k měl být nový s Kaby Lake procesorem.
Pokukuju po Dell XPS 13. Ale nechce se mi vzdávat trackpadu a mac os.

bob123 píše:Novej MB Pro je naprostej mazel, musim rict ze zatim sama pozitiva, i ta nova klavesnice je super, kdyz neco delam na mem starym MB pro (2009) tak mi klavesnice prijde zastarala

Zpět na Mac - vše o počítačích, hardware a příslušenství
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé