1.)Omylem jsem si z docku odstranil zástupce Applications a teď nevím,jak ho tam dát zpátky.
2.)Když chci smazat instalační soubor třeba VLC playeru,tak nemůžu,protože to napíše toto: The operation can?t be completed because the item ?vlc-1.0.3.dmg? is in use. To opravdu nemůžu smazat instalační soubor?
3.)Když nainstaluji třeba ten VLC player,tak se mi na ploše objeví takový disk VLC Player,ale zástupce to není.Může mi někdo říct,k čemu to je?Nevím to jistě,ale zdá se mi,že tímto aplikaci odinstaluji.
4.)Na tento problém už jsem se ptal,ale nevyřešil se.Mám k Macbooku Magic Mouse a nefunguje mi ta úžasná multitouch plocha.Myš je v pořádku spárovaná,když jsem zkoušel aktualizovat software,tak jsem nechal všechno aktualizovat až na MAC OS X Update Combined.Teď jsem se díval,co tam je a asi tam je i Magic Mouse,ale nejsem si jist a docela se bojím cokoliv aktualizovat.

EDIT:
5.)Ještě bych se chtěl zeptat na nějaký program,který přehrává online rádia,protože safari chybí plugin.Konkrétně chci jen Evropu 2 a Rádio Rubi
Děkuji za všechny odpovědi.