toto som ja mal dlhe roky samozrejme. Casom som prestaval doma pracovat. Zrusil som linuxovy server, kde som patlal skripty pre web. Uz v tej dobe mi bolo jasne, ze vacsinu casu travim v putty a s beznym textovym editorom. Windowsu som venoval pozornost vtedy, ked som si nastavoval obrazok na plochu. Aj teraz pisem v terminalovom okne ineho pocitaca ako je desktop tu na stole.
Kedze nemam predsudky, tak jedinym problemom je dozriet k investicii - ten cas nastal a uz vtedy som nemal chut robit veci ako instalacia OS

cca 5 rokov som nepreinstaloval OS v PC a ono postupne bolo ako vyherny automat

Potom som zistil, ze cena mac mini je pre mna nevyznamna. Polozil som ho raz vecer doma a zistil som, ze mi ten OS vobec nevadi a vlastne je to pre mna prijemny dovod ho mat doma a v praci byt na Windowsoch. Prepnem sa na domace myslenie a je to to najlepsie, co som mohol urobit.
Ak by kohosi napadlo, ze by som doma mal nieco riesit pracovne? Tak mozem kludne vyhlasit, ze doma nemam pocitac. Spomente si ako samozrejme beru niektori zamestnavatelia, ze si platite doma pripojenie k internetu, ze mate pocitac/laptop. Naopak, kolko z vas pracovny notebook vlaci domov len preto, ze si vydupali nabuchanu masinu a tak miesaju zabavu s pracou na jednom stroji. Uff.
Vobec sa OS X nezaoberam z pohladu geeka - mam tichy, pekny pocitac, ktory zabera malo miesta (a to som mal malicky pekny PC barebone). Je v nom ten isty Firefox a na Adium som si zvykol lepsie ako na Trillian.