Já osobně čekám něco ve stylu iPhone mini - o něm se spekuluje už hoodně dlouho a nebo iTouch 3G Camera, přeci jen unikla fotografie ipodu s kamerou tak uvidíme každopádně ať to bude cokoliv bude to stát za to
iPhone 4S 16 GB Music powered by Klipsch Image One S4
Len aby som nezabudol Macworld 2010 sa kona od dnes (9.2.) az do 13.2.2010
Malo informacii som nasiel na tejto stranke tykajucej sa noviniek z prostredia Macu.
Takze aj tento rok tu mame Macworld aj s Apple v znameni "Rock The New Era" co to bude? Na Macworlde bol predstaveny iMac, iPod a aj nas oblubeny iPhone. Uvidime co to prinesie pre nas Mackarov Skoda len, ze sa nedockame Steveho keynote
iPhone XS white iOS 13.x, iPhone #1 3.1.3 Orange MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM Čítajte pravidlá fóra!
Niektori si mysleli, ze sa Apple nezucastni uz tohto rocneho Macworldu, ak som to dobre pochopil, ale myslim si, ze bez Apple by nebol Macworld nic moc. Kedze posunuli Macworld aby sa nekryl s CESom tak by to moholo byt v pohode aj na dalsie roky.
Apple sa tohtorocneho Macworld nezucastni a vsetci su zvedavi ako dopadne
iPhone XS white iOS 13.x, iPhone #1 3.1.3 Orange MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM Čítajte pravidlá fóra!
tak to jsem take docela zvedavy. Tipuji, ze bude novy OS na iPhone,zadny hardware nevidim prilis realny. Ale u Apple clovek nikdy nevi..... Jinak, udajne je ohlaseny Navigon 1,5 , ale kvuli nemu urcite store zavreny neni....
Ocekavaji se Macy Pro se sestijadrovymi procesory a MacBooky Pro s Core i7. V novy iPhone IS moc neverim, vzdyt posledni update vysel pred par dny. Novy Navigon se ma dnes teprve predvadet, kdy se dostane do AppStoru, se teprve uvidi.
It's what you do in the dark that puts you in the light.