Jde o to, že používáme ve škole Word, Excel a PowerPoint jako běžný programy pro text,referáty, prezentace atd. Jenže když jsem si to chtěl doma stáhnout do macu, tak mi to psalo pořád následující chybu. (Dokonce jsem si kvůli tomu stáhnul i OpenOffice, ale taky nic)

Asi máme ve škole na počítačích při ukládání nastavený něco špatně, ale koukal jsem a ukládám to stejně jako doma(to mi jde) ale věci ze školy prostě za boha neotevřu.
Pokud vám to nepůjde stejně jako mě, tak stačí kliknout pravým na soubor, kterej chcete otevřít a kouknout se úplně dolu,je tam zámeček, kterej když je uzavřenej tak je to právě špatně, musíte na něj kliknout, on se otevře

zadat password (jestli nějak máte) a pak změnit Sharing & Permissions podle následujícího screenu:

Pak už vidíte, že vám to i v Preview (náhledu) ukázalo co v dokumentu je, takže už ho můžete bez problému otevřít.
Mě dalo cekem zabrat, než jsem na to přišel a vím, že je tu spousta lidí, co mají maca krátce, tak doufám, že se to někomu hodí a že nebude žádná kritika, že je to k ničemu a že to každej věděl.