"Ořezaný" Apple ID pro iChat ZDARMA

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Juramac | ned lis 28, 2010 4:36 pm

"Ořezaný" Apple ID pro iChat ZDARMA

Pokud chcete mit moznost vyuzivat na svem pocitaci mac chatovaci program iChat pro komunikaci - umoznuje video chat mezi apple pocitaci, ale i s jinymi protokoly , nejenom s iChatem na druhem konci - napr. s AIM , ale nemate a nebo nechcete platit za plnohodnotny ucet me.com , je zde reseni, ktere neni prilis zname.
Zalozte si omezeny Apple ID ucet , s koncovkou mac.com (ne me.com) , a muzete vyuzivat tento omezeny ID prave na iChat ,ale napriklad i pro nakupy z iTunes store, pouzivani aplikace Find me iPhone , komunikace se supportem apple atd.
Neni mozne jej vyuzivat, jako e-mail, ale kdo nechce platit za plnohodnotny ucet , a staci mu omezene moznosti tohoto orezaneho ID , ktere je zdarma, tak myslim bude spokojeny. Osobne jsem to vyuzil k tomu, ze jsem puvodne familly pack za priplatek 40 USD rocne , ktery devcata vyuzivala vyhradne jen pro iChat , zrusil, dcerkam i manzelce jsem pro iChat zalozil jejich ID s koncovkou mac.com a jsem spokojeny. Zde je link na zalozeni tohoto omezeneho ID .
https://appleid.apple.com/cgi-bin/WebOb ... lang=en_US

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Mac OS X a vše kolem něj