john | čtv říj 28, 2010 10:09 pm
Všechny tyhle otázky jsem si kladl taky, ale když jsem si pak koupil White, pochopil jsem co to ty Macy jsou.
Tohle všechno co si napsal tam rozjedeš, až na věci, u kterých budeš potřebovat ovladače (myš nebo klávesnice do usb) u toho si nejsem jistej.
Protože dneska už je spousta věcí na macOS, takže v tom taky nebude takovej problém, dokonce jsem sehnal i ovladače na mojí skoro 2 roky starou tiskárnu, což jsem trošku nechápal.
Jinak na rozbalování souborů máš podobný programy jako na Win. Na tu správu složek máš Finder, to je něco jako ve Windowsech prostě je to to stejný, akorát, že Mac mi přijde víc propracovanější. Stažený soubory, to si můžeš libovolně nastavit, tam to máš volný, prostě vytvářít složky, všechno jak chceš. Teda je fakt, že máš z původu složky typu: Downloads, Pictures, Music atd, ale je jen na tobě, jak a kam si budeš chtít věci třídit a ukládat.
BTW: žádný návody nepotřebuješ, na všechno přijdeš, tam je všechno tak jednoduchý, že to do týdne ošaháš a budeš vědět co a jak, kde a jak.
Naposledy upravil
john dne čtv říj 28, 2010 10:12 pm, celkově upraveno 1
iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB