Kolem víkendu (21.-23.1.) jsem stahoval z iTunes, ale přes iPhone 1 aplikaci(tu od Nike pro ženské na posilování a cvičení, je free a v top), cca 15-20 minut.
Jinak na telefonu jsem si všiml, to jde pomalěji cca od nového roku. V iTunes se mi někdy nenačtou ikonky aplikací.
Většinou když nějakou aplikaci vyberu a podívam se na její info, obrázky, možnost zakoupení atd., jakmile se vrátím zpět na seznam aplikaci, ikonky aplikací se nenačtou. Musím restartovat iTunes.
Předevčírem jsem stahoval (přes PC) aplikaci ty free offline mapy co mají skoro 1GB a stahlo se to rychle a bez problému.
Internety mám rychlost 50Mb .-) Třeba bude problém někde u Akamai
EDIT: jenom tak bokem vyšel zajímavý článek
http://www.zive.cz/clanky/kuba-surfuje- ... fault.aspxAkamai je největší internetová distribuční síť světa. Nabízí tři základní typy služeb: přenos multimédií, aplikací a dynamického obsahu stránek. Ten první případ je celkem jasný, takto služeb Akamai využívá třeba videoportál Metacafe, Apple, MySpace a skoro všechny americké kabelové sítě (a britská BBC), které nabízí nějaké to domácí streamování videa i skrze internet.