Nefunkční sleep mode MBP 2010

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar OSC | pon led 03, 2011 9:13 am

Nefunkční sleep mode MBP 2010

mam mensi problemy ze sleep modem, z toho co jsem se docetl na zahranicnich forech se bude jednat o vymenu v servisu zrejme logic boardu, popr. usb hubu

1) vubec nefunguje automaticky sleep mode z energy saver - pri zaklapnuti funguje v poradku
2) probouzeni ze sleep mode - to me stve asi nejvic.... dost casto se mi stava, ze macbook se neprobudi resp. indikacni led-ka zhasne a pak vzdycky tak po 4-5 vterinach sama problikne a ozve se zvuk jako by to chtelo startovat, ale dal se nehne...tak po 2 minutach pomuze drzet power button a system se probudi - nekdy se zacne nahravat uplne znova a nekdy funguje z hybernace (tj. nacte se z disku) nebo druhy zpusob - obcas se stane, ze se notebook probudi a hw. jede, ale obrazovka i klavesnice zustane zhasla

jedna se mbp 2010...je stary tri tydny

resety obou pameti uz jsem zkousel - nepomohli, ted zkousim jak bude fungovat pri vypnute funkci secure virtual memory ze security... pry by to mohlo pomoct - kazdopadne tak ci onak prvni problem to neresi urcite

ma nekdo jeste nejaky jiny navrh?

popr. pokud servis, tak ktery zvolit - iopravna, cesky servis nebo its (ten na me pusobi asi nejseriozneji)...

diky moc

Do příště napiš název tématu pořádně, sleep je opravdu nedostačující, to je tak těžké se zamyslet nad tím, jaký máš problém a dle toho výstižně napsat do názvu tématu trochu podrobněji o co se jedná? Já se zamyslela za tebe tentokrát a název tématu ti změnila, příště ti ho ale rovnou s takovýmto názvem smažu. MG
Macbook pro 17" & Ipad 2 & Iphone 5
Host
Host

HHHonzik | ned bře 13, 2011 7:59 pm

Re: Nefunkční sleep mode MBP 2010

Také se mi to občas stane. řeším to hard resetem.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Mac OS X a vše kolem něj