Ahojte chalani. Podobné témy som tu našla, ale nikde som nenatrafila na rovnaký problém, preto zakladám novú tému. Dnes ráno som chcela ísť klasicky na iMac, no našla som len čiernu obrazovku s kurzorom myši. iMac nereagoval na nič, tak som ho natvrdo vypla, chvíľu počkala a zapla znova. Objavilo sa klasické načítavanie, no došla som cca do tretiny načítavania, kedy obrazovka opäť zhasla a zase naskočil len kurzor myši. Od rána som šprtala po nete, spravila som všetko aj reset PRAM, reset SMC, cez podržaný alt som sa dostala na výber odkiaľ bootovať systém, mala som dve možnosti Macintosh HD a recovery HD. Skúsila som oba, a výsledok bol rovnaký. Dostala som sa aj do disk utility, kde som skúsila opraviť HD takisto nič. Ako poslednú možnosť som skúsila reinstall systému, systém sa stiahol, nainštaloval a po reštarte sa situácia zopakovala
Už neviem ako ďalej a čo skúsiť. iMac má rok a pol, doteraz som nemala žiadny problém. Poradíte niekto?? Ďakujem
Apple MBP with TouchBar 15" 2016 Apple iMac 27" 2013 iPhone X 64 GB Silver iPad Pro 12,9 Gold Wi-Fi iPad mini 4 16 GB Gold Apple Pencil Apple Watch Nike + 42 mm