Zdravim. Mam otazku ohladne iCloud drive a macu. Jedna sa o to, ze diskova utilita zobrazuje ze mam na MB cca 10 gb filmov - pritom na MB mam len jedno 600mb video. Tych 10gb videi je v reale na iCloud Drive, no diskova utilita ich zobrazuje na Macintosh HD. Omnidisk ukazuje v zlozke com-apple-clouddocs dokonca cely obsah mojej iCloud Drive na Mac HD. Ked zlozku cez omnidisk otvorim, otvori mi iCloud drive vo finderi. Mozem to zmazat? Nepridem o udaje na iCloude? Je to bug alebo je to naschval? Z akeho dovodu to vlastne takto ukazuje?
On to synchronizuje s iCloudDrivem. Je to stejne jako dropbox / google drive. Aby jsi s tema souborama mohl pracovat i kdyz jsi offline, tak ma veskere kopie u sebe, pokud je smazes tak je podle mne smaze i na iCloudDrivu. Nevim jak na iCloud Drivu ale u Google Drive ci Dropbox se daji nektere slozky v te slozce vyjmou ze synchronizace.
--- iPhone 7 iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil Macbook Pro 13" 2017 iMac 21.5" late 2012 Apple Watch 3 Sport 42mm
co se týče bezpečnosti a spolehlivosti. Co je lepší? Mít soubory na dropboxu nebo icloudu? Mám na dropboxu docela důležitá data (samozřejmě mám zálohované data i na disku atd..) Jde mi i o to, aby se ty data z neznámých důvodů nesmazala