Snow Leopard

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar haasteren | stř zář 16, 2009 4:28 pm

Re: Snow Leopard

Myslim ze 720 Kc je tak krasna cena za RETAIL VERZI ze nema ani cenu nic vyplnovat.
Starý pes fóra :)

brownicek | stř zář 16, 2009 4:59 pm

OK dik za radu,az budu vydelavat a nebudu mit cas budu se ji ridit,zatim studuju cas mam a nez stravit den na brigade usetrim ctyry kila jinak a rychlejc :wink:
Host
Host

Uživatelský avatar Petrt | stř zář 16, 2009 6:26 pm

Formular jsem vyplnil normalne - stejne udaje jake jsou na fakture, zadal jsem o jedno medium a jednu licenci. Zaplatil jsem pres PayPal (jen nevim proc mi nabizel jen dolary a ne eura), vytiskl formular, udelal kopii faktury na ktere musi byt videt prodejce, pocet ks ntb, datum a seriove cislo (snad si to pamatuju dobre). Tyto dva papiry jsem dal do obalky a poslal do Anglie. Postovne 17Kc.

haasteren: 200Kc je jeste KRASNEJSI cena za divko se systemem, takze proc utracet 500Kc navic zbytecne? Za 10 minut prace (na postu jsem stejne musel).
iPhone Xs Silver Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad 2018 TV 2015
iPhone expert
iPhone expert

brownicek | stř zář 16, 2009 9:36 pm

tak jsem to taky vyplnil,ted si jen lamu hlavu s tim co mam k tomu prilozit,pise s tam toto: You must complete the order form and provide a photocopy of a dated, itemised sales receipt indicating the marketing part number(s) of the qualifying system(s) purchased. Order acknowledgments, packing slips, and purchase order copies are not accepted. Myslite ze bude stacit vytiskly ucet z ebay?
Host
Host

Uživatelský avatar rony | stř zář 16, 2009 9:40 pm

Snow Leopard ma problem s Logitech Control Center, ale da sa to ukecat, aby sa nainstaloval.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Petrt | čtv zář 17, 2009 3:32 pm

brownicek: jestli na tom účtu z eBaye bude uvedeno datum koupě, co kupuješ a seriové číslo, tak snad jo. Nákup z ebaye a následné dokládání se zde řešilo, nevím jestli těm lidem něco došlo. Já kupoval v cz krámě, takže jsem doložil jednu A4.
iPhone Xs Silver Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad 2018 TV 2015
iPhone expert
iPhone expert

ls8 | čtv zář 17, 2009 4:00 pm

Hehe, taky jsem musel vymenit tiskarnu a skener. Oboje uz ale na vymenu byly zrale, takze me to az tolik neboli. Jinak ale vse OK.
It's what you do in the dark that puts you in the light.

Zahradník | čtv zář 17, 2009 4:11 pm

Sněžný Leopard by v současnosti ani neměl být nějak výrazně rychlejší než OS X 10.5. Jeho výhoda se projeví teprve s příchodem 64bit aplikací.

Zatím s upgradem na OS X 10.6 stále váhám...

brownicek | čtv zář 17, 2009 4:28 pm

Petrt: no je tam vsechno,seriovy cislo ale bohuzel ne,premyslim jesi ho tam dopsat.. ten kompl mam registrivany na to jmeno na ktery to kupuju,zkusim jeste napsat tomu borcovi at mi vystavi fakturu znova..
Host
Host

Uživatelský avatar phaeton_esc | čtv zář 17, 2009 5:57 pm

osobně asi po nějakých 3 týdnech používání (možná víc, fakt nevím) nevidím žádný rozdíl mezi 10.5 a 10.6. Ano, pár grafických prvků vypadá jinak, pár vychytávek přibylo ale celkově zatím asi fakt nemá smysl upgradovat. navíc mi přijde že animace Exposé je při používání dual monitoru daleko pomalejší než v 10.5 :/
Hack Pro, 10.9.x
iPad 3 WiFi 32GB (iOS 7)
iPhone 4 32GB (iOS 7)

na PM odpovídám podle nálady
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar toncek | čtv zář 17, 2009 10:20 pm

Jirkus píše:Zatím s upgradem na OS X 10.6 stále váhám...

Já taky - není kam spěchat. Mac teď šlape páradně, takže nemám důvod se do toho po hlavě hnát. Uvidíme :)
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar rony | pát zář 18, 2009 6:35 am

Ja som sa nakoniec vykaslal na posielanie dokladov o kupe a cakanie na to ci to poslu a kupil som krabicku za 29 euro.

Nainstaloval som to predvcerom vecer, skutocne to trvalo presne hodinu :-)

O probleme s LCC (Logitech Control Center) som uz pisal. O par minut som vsak uz mal riesenie: rozbalit instalak, najst v nom dalsi instalacny program a ten spustit. Trochu to blbo, nespustal Expose - stacilo prekopirovat Expose.app z Utilities do Applications (vyhodnejsie je urobit symbolicky link v Terminal) a zda sa, ze MX Revolution to uz zvlada.

Dokonca sa mi Expose zacina aj pacit pretoze v spodnej casti zobrazuje aj minimalizovane okna, obaval som sa, ze ukladanie okien do pevnej mriezky mi bude prekazat.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

kingtheking | ned říj 04, 2009 1:39 pm

Já naopak mám mnohem rychlejší systém. Animace Exposé je také u mne rychlejší než na 10.5

Než jsem se pustil do updatu, tak jsem všechny aplikace updatoval a zatím vše funguje. CS4 občas nějaké drobné bugy má, ale předpokládám, že to při nějakém dalším updatu odstaní. Pracovat se s tím dá :-) Photoshop nabíhá podle mne mnohem rychleji.

Líbí se mi nové vylepšení docku.

Za těch 10 dolarů je to super investice :-).

Uživatelský avatar pajap | pát říj 23, 2009 5:38 pm

Tak je to SUPER! Upgrade z Tigera - Rychlejší nabíhání aplikací, HP2015 má (asi na štěstí) Bonjour, takže bez problémů. Mimochodem nainstaloval jsem Bonjour i na Win a jsem "venku" z neustálého připojování a konfigurace IP na tiskárně. :) Rosetta funguje, takže opět nemusím updatovat svůj stařičký Illustrator 10 :D :D
Spokojenost i na MacBooku Pro, kde jsem updatoval z Leoparda.
Vřele všem s Mackem na Intelu doporučuji. Za 650 Kc a 35 minut upgrade Systému je to zadara :D
Naposledy upravil pajap dne ned lis 01, 2009 5:32 pm, celkově upraveno 1
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

wolf | pát říj 23, 2009 6:16 pm

po upgradu mi pribylo 10 gb na hdd, je to rychlejší podstatně, celkově jsem po měsíci užívání naprosto spokojený :)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Mac OS X a vše kolem něj