cuting | sob črc 28, 2012 7:14 pm
byen: dělám vždy čisté instalace na čistý HD , abych vyloučil případné problémy. Pamatuji dobře, jak se hádal nové systémy - první dvě verse desítky a tak už jsem poučený. Nicméně tentokrát to nepomohlo. Po nainstalování a natažení záloh z TM systém naběhl , po restartu už ne. Nabotoval jsem z TM, hledal konflikt a nic nenašel. Vypnul jsem , zapnul, běželo to, i když hodně pomalu. Většina ovladačů běžela, ale ty pro mne podstatné - napŕ. k velkému ploteru a velké tiskárně ne. Vypnul jsem, zapnul a nic, kolečko se točilo a točilo. Udělal jsem kompletní reinstal, opět na čistý disk. Do prvního restartu jakž takž běžel, i když to byl "pomalík" , jak říkávala ma dcerka. Ale po restartu opět nic. Vzdal jsem to, dal zpět Liona a vše běhá, jak má, bez sebemenších problémů. Takto jsem se naposledy vracel před lety k devítce a tenkrát jsem hledal odvahu a čekal asi půl roku, než jsem dal desítku. A dlouho jsem si na ní zvykal. Jak dlouho budu čekat nyní, nevím, ale určitě nejméně dva updaty a až budou všechny potřebné ovladače.
Nezlobím se, ale toto se Applu opravdu nepovedlo, pro zábavu možná dostačující, všelijaké fičury typu facebook,Twiter apod. budiž, ale na práci to není . Zatím.
Apple hračky