vypalování dat na DVD

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Sedyman | čtv pro 24, 2009 12:12 pm

vypalování dat na DVD

Ahoj,mám problém na Macu.Prarodičům dávám dárek na Vánoce dvd,kde jsem já a můj bratr,jak jsme malí.DVD jsou vypálené,já je jen potřebuju přepálit.Zkoušel jsem to přes Finder-Burn Disc,vytáhnout DVD,vložit prázdné,ale nejde to.Stáhl jsem i zde na fóru zmiňovaný program DVD2oneX2,ale tam to taky nefunguje.

Díky za odpovědi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Juramac | čtv pro 24, 2009 12:17 pm

Re: vypalování dat na DVD

Jako, ze chces udelat kopii ? Tak pokud je nemas nejak chranena, tak proste z toho prvniho DVD pretazenim zkopiruj obe slozky - VIDEO_TS a AUDIO_TS treba na plochu pocitace a znovu je pak vypal na druhe DVD.

Sedyman | čtv pro 24, 2009 12:19 pm

no,tak to vim,ze to tak jde,ale ja myslel neco jak v neru na winech.Strcim original DVD,ono se nacte,ja tam pak vlozim to prazdne a uz se to vypaluje.Ale tak nic,udelam to takhle,diky.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Juramac | čtv pro 24, 2009 12:28 pm

tak, jak to chces , to dela Toast, ale ten neni zadarmo. Navic, casove i ukony to vyjde nastejno. Jestli to tahas na plochu a nebo si to nekam kopiruje Toast ,je to same, stejne, jako vymena DVDcek a vypaleni.... :wink:

Sedyman | čtv pro 24, 2009 12:31 pm

Aha.Ja uz to delam tak,jak jsi mi poradil.Jen jsem chtel usetrit trochu casu,pripada mi to trosku zdlouhave to kopirovat a pak zase vypalovat.Ale neva.Jeste jednou moc diky :)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ls8 | čtv pro 24, 2009 1:02 pm

LiquidCD - zdarma, super vypalovaci software pro Mac OS X.
Starý pes fóra :)

Sedyman | čtv pro 24, 2009 2:25 pm

jo,tak to,co mi radi ls8 zkusim,protoze kdyz jsem to vypalil primo v Mac OS X,tak mi to pak neslo prehrat na dvd.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar dodo_mt | čtv pro 24, 2009 4:11 pm

Pozor vypaluj len VIDEO_TS nie aj AUDIO_TS... ak tam capnes aj audio tak ti to prehravac neprehra.

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

Juramac | čtv pro 24, 2009 4:35 pm

No, ja nevim, systemovou vypalovackou moc nevypaluju,vetsinou pouzivam Toast, ale nikdy jsem problem s prehranim vypaleneho DVD nemel a daval jsem tam i AUDIO_TS . Spis si myslim, ze je to o nastaveni te systemove vypalovacky. Ale mozna se mylim. Co si pamatuju, tak jsem mival nekdy problemy s prehranim DVD vypalene na mediu DVD+R , proto pravidelne pouzivam DVD-R media, a problemy nemam.

Uživatelský avatar dodo_mt | čtv pro 24, 2009 4:40 pm

Dostalo sa mi doruk vela DVD ktore boli napalena aj so suborom AUDIO_TS po jeho znovu prepaleni a odstranani suboru vsetky DVD sli bez problemov...

Nastastie tieto veci uz neriesim a pouzivam Xtreamer na prehravanie vsetkeho a hlavne z disku... a az potom palim na DVD ak su to neni mkv.

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Mac OS X a vše kolem něj