problem s aplikaci mail

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

T-o-m-a-s- | ned srp 29, 2010 6:48 pm

problem s aplikaci mail

Dobry den, mam problem se synchronizaci aplikace mail na macbooku a iphonu. Email mam pres gmail a zpravy se mi synchronizuji. S prichozimi zpravami neni problem, ale kdyz odeslu email z iphonu tak se mi zprava nesynchronizuje s macbookem a nezobrazi se. Na internetu gmailu ovsem je. Nevite nekdo v cem je problem?
Diky

mike0007CZ | stř zář 22, 2010 12:57 pm

Re: problem s aplikaci mail

to t-o-m-a-s: vlez do nastavení účtu a poslední položka je Složky pro push, tam zadej co chceš synchronizovat

Já mám ale jiný problém s aplikací Mail. Jakmile odešlu něco z Mailu na Outlook, je v mé zprávě rozhozená velikost písma. Dá se to částečně eliminovat vytvořením podpisu např. takto
Dobrý den,

Mike

a text psát doprostřed, ale pokud tam něco vložíte ze schránky, pak vám nepomůže ani nové přeformátování. Google mi nepomohl, je to problém Outlooku a Entourage asi až do verze 2008. Jak to řešíte vy?
iPhone 4S 16GB WiFi, iPad Mini 32GB WiFi, iOS 7.0.4
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

ls8 | stř zář 22, 2010 1:17 pm

Spíš než Push je to otázka nastavení účtu v poštovním klientovi. Pokud se zpráva odeslaná z iPhonu správně zobrazuje v odeslaných ve webmailu, je nastavení v iPhonu v pořádku. Je třeba podívat se na nastavení účtu v Mail.app, zda je správně nastavená složka pro odchozí poštu (Sent). Musí se načítat ze serveru, ne z lokální složky.

Obrázek
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

T-o-m-a-s- | čtv zář 23, 2010 4:22 pm

to ls8:diky za odpoved, ale podle obrazku jsem mel vsechno nastavene spravne. Zkousel jsem to zmenit a vratit zpet ale posta, ktera je odeslana z iphone ebo z weboveho prohlizece se nezobrazuje.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Mac OS X a vše kolem něj