chcem sa opytat, budu mi fungovat v mac osx vo firefoxe vsetky pluginy co som pouizval vo windows? kamarat hovori ze su v jave a ze je jedno v akom su systeme, preto pluginy nemaju obmedzenie na system...
tak zistil som ze firefox nieje velmi doladeny na MACu... je o dost pomalsi a taky nejaky "trhanejsi" ako safari tak ho budem mat len v zalohe ked budem potrebovat stiahnut velke mnozstva linkov naraz
ked mam otvorenych vela tabov vo firefoxe tak to je hruza, prepinanie medzi nimy je pomale.. ale zase mi vadi na safari ze neviem ako zobrazovat len favicon v bookmark bare
Já jich více jak 10 nemám otevřených asi nikdy, takže zpomalení nepociťuju. Celkově je na tom 4-ka co se týče rychlosti dobře. Ale každému vyhovuje něco jiného. Třeba Chrome mi pod Windows jel bleskově, ale na Macu je při projíždění stránek takový zasekaný.
Já je mám na boku, takže mi ten nápis vůbec nevadí. Jinak podle mě stačí pojmenovat onu záložku mezrníkem (budeš tam mít prostě jednu mezeru) a je to ne? Možná na to existuje doplněk, nevím.