Ne, už jsem tam.
Tam se nemusí psát žádný uživatelský jméno jako na Win. To MAC(to je vlastně jen jméno, které ty Win uvidí, když budeš na Win zjišťovat kdo se ti tam šťourá, najde ti to uživatele s jménem MAC, takže kdybys tam napsal Fantomas, tak to uvidí Fantoma) to tam napíše automaticky a heslo nedávám žádný. Já jsem jen tu složku, ve který byly ty soubory co jsem potřeboval špatně nasdílel, dal jsem jí do špatný složky. Do toho HOME(což je ta ikona se zámkem) se stejně dostat nemůžu, ale je tam ještě ta složka "Veřejné" a tam do toho se dostanu, takže jsem si to nakopíroval tam.
Všem moc díky, kdyby vás napadlo ještě jak se dostat do tý složky Home, tak by to bylo super, jinak bych si musel všechno na sdílení dávat sem.
Jinak firewall a všechno od Win mám vyplé
Nejsem v tomhle na MACu zase tak zběhlej, ve Finderu vždycky používám jen ty nejzákladnější věci, ty horní možnosti (Go, View, atd..) to nepoužívám a vůbec nevim, že se přes tohle takhle dostanu. Tušil jsem že to bude nějak přes IP, ale čekal jsem, že se mi to tam třeba automaticky objeví, až to připojim, neni to tak jednoduchý, aspoň mě to nepřijde.